MSConfig من ظاهر نميشه !
وقتي فرمان MSConfig رو تايپ ميكنم پنجره يه مدت كوتاهي ظاهر ميشه و فورا غيب ميشه !
اگه كسي اطلاعي داره راهنمايي كنه !
MSConfig من ظاهر نميشه !
وقتي فرمان MSConfig رو تايپ ميكنم پنجره يه مدت كوتاهي ظاهر ميشه و فورا غيب ميشه !
يا توي رجيستري مشكل داري
يا اين كه ويروسي شبيه new folder.exe افتاده توي كامپيوترت
حالا با MSConfig چكار داري اگه با startup كار داري بگو برات برنامه بذارم؟
ویروسه...تازه من ریست هم میشدم!
سلام دوست عزیز .
این ویروسه ، الانم من این ویروس رو دارم تازه برا من سیستم ریست میشه .
هیچ آنتی ویروسی هنوز پیدا نشده که اینو از بین ببره .
خودت رو خسته نکن ، ویندوزت رو عوض کن .
آره با startup كار دارم .خيلي شلوغ شده بالا كه مياد 60 تا برنامه اجرا ميشه !
من سيستمم ريستارت نميشه ولي چندتا مشكل ديگه داره .
مثلا هر 15-20 دقيقه كه باInternet Browser كار ميكنم يا وقتي تعداد صفحات زياد ميشه Browser رو ميبنده !
يا هم يه صفحه اي با آدرس(يا مشابهش) باز ميشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برووزرم Avant هستش .
سلام دوست عزیز من!!MSConfig من ظاهر نميشه !
برای رفع مشکل Startup شما برنامه RegCure را پیشنهاد میکنم. در اصل این برنامه برای رفع مشکلات ریجیستری ویندوز نوشته شده است که این وظیفه را به بهترین صورت انجام میدهد اما یکی از برتری هایش نسبت به نرم افزار های دیگر اینست که قادر است تا Startup ویندوز شما را هم کنترل نموده و به شما اجازه میدهد تا برنامه های را که نمیخواهید در زمان بالا آمدن ویندوز و با لود شدن ویندوز اکسپلورر آغاز به کار نمایند، از Startup کامپیوترتان بردارید. لینک مستقیم دانلودش را در پایین برایتان میگزارم و اینو هم تذکر بدم که بعد از اینستال و اکتیو کردن برنامه مذکور اونو اجرا نموده و بروی دکمه Manage Startup کلیک نمایید و هر برنامه ای را که میخواهید تا از Startup ویندوز شما حذف شود، انتخاب نمایید و یا بروی آن فقط یک بار کلیک نمایید و بروی کلید Remove Slected کلیک نمایید که یک پیغام اخطاریه به شما داده خواهد شد و به جواب مثبت بدهید.
لینک:
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم: فقط 1 مگا بایت با کرک آنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچنان برای رفع مشکل ویروس کامپیوتر شما یکی از بهترین آنتی ویروس های جهان را به شما پیشنهاد میکنم که امیدوارم ویروس ها را جززز و لزززز خواهد کرد.این آنتی ویروس کاسپر سکای و ورژن آخر آن یعنی 7 میباشد که لینکش مستقیم است و همراه با اکتیو کد میباشد .لینک را از سایت کمیاب آنلاین برایتان تهیه نموده ام.
لینک:
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم: 20.7 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صورت حل نشدن مشکلتان اطلاع دهید.
درخدمتیم
بااحترام
فرهمند
Last edited by Farahmand Farshidy; 06-08-2007 at 19:50.
Farahmand Farshidy جان ممنون ازت .
دارم دانلودشون ميكنم .
ايشالا كه حل بشه .
قابل نداره عزیزم!!
مؤفق و کامگار باشید.
فرهمند
دانلودش كردم ولي .... انگار من راهي جز نصب ويندوز ندارم .
برنامه (regcure) اصلا اجرا نميشه !
يه لحظه برنامه ظاهر ميشه و سريع غيب ميشه !!
ببينم kaspersky چيكار ميكنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)