تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 71

نام تاپيک: Lock On: Modern Air Combat

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Lock On: Modern Air Combat

با سلام
    نظر به اینکه حدود یکماه پیش از طریق پ خ از جناب مهدی خان (( مدیر انجمن بازی )) درخواست اضافه کردن تاپیک این بازی رو ارائه کردم و ایشان به هر دلیلی (( مالی-نظامی -اقتصادی -سیاسی )) نتونستند این لطف رو در حق بنده بکنند فلذا خودم تصمیم گرفتم یه تاپیک در باره یکی از بهترین بازهای هوایی (( جنگنده )) بزنم تا بلکه عزیزانی که دنبال یه بازی هوایی درست و حسابی برای پر کردن اوقات فراغت تابستان هستند بتوانند از این بازی استفاده کنند و همینطور یه خورده هم خلبانی یاد بگیرند
    (( چون یادگیری این بازی بدلیل گذراندن دوره های پرواز با انواع جنگنده و آموزش take off و فرود جنگنده و استفاده از بیسیم و استفاده از مهمات هوا به هوا و هوا به زمین و هدف گیری و قفل کردن بر روی هدف و ...... حدودا دوسه هفته ای طول میکشه ))
    در حقیقت شما عینا مثل یک خلبان با همه چیز یک جنگنده کار دارید.
    علاوه بر اینها یکی دیگه از نقاط قوت این بازی استفاده همزمان از جنگنده های آمریکایی و روسی هست که این نشون میده سازندگان بازی در طراحی این بازی اصلا تعصب به خرج نداده اند !!!!!!
    از طرفی این بازی ساخت کمپانی مشهور ubisoft هست که خوب برای اهل بازی نیازی به معرفی نداره !!!!!!
    صدا گذاری و گرافیک و texture های بازی همگی عالی کار شده و این خودش عاملی هست برای لذت از تجربه حس پرواز از طریق این بازی که بعضا با نام شبیه ساز پرواز یا simulator ازش یاد میکنند.
    شاید تنها مشکل این بازی موسیقی نامناسب دموی آن باشه که اصلا و به هیچ وجه به موسیقی شباهت نداره !!
    در حقیقت سازندگان این بازی بجای موزیک دموی بازی از مکالمات رایج بین خلبان و برج مراقبت پرواز استفاده کرده و آنها رو بجای موزیک دموی بازی بکار برده اند !!!!

خوب چند تا عکس هم بذاریم بد نیست:

اینهم لینک مخصوص این بازی در سایت گیم اسپات برای عزیزانی که اطلاعات بیشتری در باره این بازی میخواهند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سوالی چیزی بود در خدمتیم !!!!!
    فدای شما
    رابرت

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

بازی مال 4 سال پیشه ولی من توش خیلی ادعا دارم!!
    کلا عشق اصلیم همین Simulation های جنگی بود ولی حیف دیگه نمی زنن خیلی دوست داشتن Ubi این بازی Xbox 360 به نام Over G Fighters را برای PC می زد که حیف شد.جای Jane's Combat Simulations هم خالی که هر یه سالی یه Simulation میزد!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

2 تا Expansion هم به اسم Lock On Flaming Cliffs و Black Shark زدند که من تو ایران ندیدم.
    ولی باز هم این صدای مکالمات خیلی باحاله بازم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه nader_kashimotso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    رامسر

پيش فرض

یه ذره زیادی قدیمی نیستش

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه ذره زیادی قدیمی نیستش
    شاید اینطور باشه ولی قدیمی بودن یک بازی رایانه ای صرفا مثل قدیمی بودن مدل لباس نیست که اگه چند تا مدل جدید بیاد دیگه مردم سراغ لباس یا وسیله قدیمی نروند.
    از اینها گذشته خیلی بازیها هستند که بعد از بازی lock on ساخته شده اند و در مجلات و سایتهای بازی به عنوان یک بازی افتضاح ازشون یاد شده و اکیدا توصیه شده که پول خود رو برای این بازیها خرج نکنید !!!

فکر کردم تو این یک سال و نیمی که تو فروم عضو هستم تات حالا تو انجمن بازی تاپیکی با این موضوع ندیده بودم برای همین یه همچین تاپیکی زدم !!!
    بازهم تاکید میکنم که این بازی تو ژانر خوش از جمله بهترین و موفق ترین بازیهاست

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

شاید اینطور باشه ولی قدیمی بودن یک بازی رایانه ای صرفا مثل قدیمی بودن مدل لباس نیست که اگه چند تا مدل جدید بیاد دیگه مردم سراغ لباس یا وسیله قدیمی نروند.
    از اینها گذشته خیلی بازیها هستند که بعد از بازی lock on ساخته شده اند و در مجلات و سایتهای بازی به عنوان یک بازی افتضاح ازشون یاد شده و اکیدا توصیه شده که پول خود رو برای این بازیها خرج نکنید !!!

فکر کردم تو این یک سال و نیمی که تو فروم عضو هستم تات حالا تو انجمن بازی تاپیکی با این موضوع ندیده بودم برای همین یه همچین تاپیکی زدم !!!
    بازهم تاکید میکنم که این بازی تو ژانر خوش از جمله بهترین و موفق ترین بازیهاست
    تو شبیه سازهای مدرن جدید Falcon 4.0 Allied Force بهتر از Lock On اونم به خاطر Dynamic Campaign بودنش و بازسازی یکی از بهترین شبیه ساز های دوران Falcon.
    بعدشم Wings Over Europe Cold War Gone Hot به همرا سری Stirke Fighters و Wings Over Vientnam که تا بخوای براش Mod درست کردندو هواپیما و Campaign و...WOE من 1.8 گیگ بود الان رو هاردم 25 گیگه!!!
    حدود 200 نوع هواپیما به اضافه جنگ ایرانو عراق خیلی حال میده!!!
    Lock on خیلی خوبه ولی بازم به پای Falcon 4.0 Allied Force نمی رسه از نظر خوش ساخت بودن ماموریت ها و Campaign ها.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو شبیه سازهای مدرن جدید Falcon 4.0 Allied Force بهتر از Lock On اونم به خاطر Dynamic Campaign بودنش و بازسازی یکی از بهترین شبیه ساز های دوران Falcon.
    بعدشم Wings Over Europe Cold War Gone Hot به همرا سری Stirke Fighters و Wings Over Vientnam که تا بخوای براش Mod درست کردندو هواپیما و Campaign و...WOE من 1.8 گیگ بود الان رو هاردم 25 گیگه!!!
    حدود 200 نوع هواپیما به اضافه جنگ ایرانو عراق خیلی حال میده!!!
    Lock on خیلی خوبه ولی بازم به پای Falcon 4.0 Allied Force نمی رسه از نظر خوش ساخت بودن ماموریت ها و Campaign ها.
    200 تا هواپیما ؟؟؟؟؟؟؟
    lock on همش شش تا هواپیما داره ((a10-su25-su27-f15-mig29-mig25 )) !!!!!
    فروشگاه اینترنتی سراغ داری که این بازیو بفروشه ؟؟؟؟؟

آخه من اکثر بازیهامو از اینترنت میخرم ولی این بازیو پیدا نکردم !!!!
    در ضمن بازی falcon allied foce و بازی wings over euorope هم مثل بازی که من معرفی کردم دوره های آموزشی دارند و یا اینکه همینجوری میشینی پشت هواپیما و گازشو میگیری میری بالا ؟؟؟؟

جواب بدی لطف کردی !!!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

200 تا هواپیما ؟؟؟؟؟؟؟
    lock on همش شش تا هواپیما داره ((a10-su25-su27-f15-mig29-mig25 )) !!!!!
    فروشگاه اینترنتی سراغ داری که این بازیو بفروشه ؟؟؟؟؟

آخه من اکثر بازیهامو از اینترنت میخرم ولی این بازیو پیدا نکردم !!!!
    در ضمن بازی falcon allied foce و بازی wings over euorope هم مثل بازی که من معرفی کردم دوره های آموزشی دارند و یا اینکه همینجوری میشینی پشت هواپیما و گازشو میگیری میری بالا ؟؟؟؟

جواب بدی لطف کردی !!!
    Wings Over Eroupe میگم الان تقریبا همه هواپیماهای نظامی براش طراحی کردن.منم همشو دانلود کردم تو این یه ساله.
    Falcon Allied Force هم آموزشی داره و در دو جای دنیا می جنگی : کره شمالی در 3 دوره 2000 2005 و 2010 و یوگوسلاوی هم در همین دوره ها.
    فقط هواپیماهای F-16MLU و F-16D و F-16C سری 42 تا 52 <لی با یه کم تغییرات می تونی همه نوع هواپیمای جنگی موجود را داشته باشی.
    نبرد هاشم همه Dynamic یهنی وقتی جنگو شروع می کنی و هر خسارتی بزنی مانند واقعیت ثبت می شه و زمانشم عین جنگ واقعی پیش میره.مثلا کره در یک فرودگاه یک اسکادران 25 تایی MiG-29 با 40 خلبان داره وقتی تو این دوره می جنگی و هواپیماهاشونو می زنی از تعداد هواپیماهای موجود کم میشه و نیروی روانی دشمن هم کم میشه.اگر جنگ خوب پیش بره و خسارت های زیادی بزنی زود جنگ تمام میشه.
    از Lock On سخت تره!عکسای هر کدومشو برات می زارم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این بازی قدیمیه

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

میشه بگید این بازی آیا تو ایران هست و از کجا میشه تهیه کرد؟

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •