سلام من می خواستم یه کتاب در زمینه اموزش فلش بگیرم اما در انتخاب کتاب با مشکل مواجه شدم اگه دوستان منو کمک کنند ممنون میشم
سلام من می خواستم یه کتاب در زمینه اموزش فلش بگیرم اما در انتخاب کتاب با مشکل مواجه شدم اگه دوستان منو کمک کنند ممنون میشم
سلام دوسته من
دوسته عزیز شما میتونید به این سایت برید و در قسمت معرفی کتاب ، کتابه مورد نظرتونو پیدا کنید .
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Help خود فلش بهترین کتابه .....
....موفق باشی....
می خواستم تاپیک جدید ایجاد کنم گفتم اینجا می ذارم اگه کسی جواب داد که ممنونش میشم اگه هم نه که تاپیک می زنم.
سوال : ایا adobe flash professional cs3 و flash mx ساخت یک شرکت هستند ؟ اصلا ربطی به هم دارند ؟ کار کردن باهاشون فرق داره ؟ هااااااااااا یخورده توضیح بدید کدومشون بهتره خصوصیاتشون چیه . من cs3 روجدیدا گرفتم چون یه بخش موبایل داره آیا mx هم این بخشو داره ؟
ممنون.
سازنده ی همه ی ورژن های Flash تا حالا تیم MacroMedia بوده و اسم محصولاتشم همیشه با Macromedia شروع میشد ....مثل Macromedia Flash Mx و بقیه ورژن هاش مثل 8, 5 , Mx 2004سوال : ایا adobe flash professional cs3 و flash mx ساخت یک شرکت هستند ؟ اصلا ربطی به هم دارند ؟
ولی از وقتی که Adobe شرکت Macromedia رو خرید اون اسم از اولش برداشته شد و بجاش Adobe اومد ....
نه ....محیطشون تقریبا مثل همه .... بیشترین تفاوتشون تو زبان برنامه نویسیشونه ( Action Script ) .....کار کردن باهاشون فرق داره ؟ هااااااااااا یخورده توضیح بدید کدومشون بهتره خصوصیاتشون چیه
اگه اشتباه نکنم Mx و Mx 2004 هر دو از Action Script 1 استفاده میکردن ...
و توی Flash 8 این ورژن 2 شد ....
و توی آخرین شماره یعنی CS3 ورژنش 3 شد ....
توی بهتر بودن بدون شک Cs3 بهتره .... چون همه ی قابلیت های قبلی ها رو داره ....
و سازگاریش با بقیه محصولات Adobe بیشتره ....
تو Mx یه بخش کوچیک برای موبایل تو خود فلش داشت ....من cs3 روجدیدا گرفتم چون یه بخش موبایل داره آیا mx هم این بخشو داره ؟
ولی تو CS3 یه نرم افزار تقریبا جدا برای موبایل داره که از گوشی های جدیدتر رو هم ساپورت میکنه ....Adobe Device Central CS3
....موفق باشی.....
آقا خیلی ممنون .
یه سوال دیگه :
شما نوشتید : اگه اشتباه نکنم Mx و Mx 2004 هر دو از Action Script 1 استفاده میکردن ...
فکر نکنم درست باشه چون من وقتی می خوام با استرینگ در Action Script 1 کار کنم تا متن فارسی بنویسم می نویسه این عمل در ورژن 2 امکان پذیر هست و با توجه به اینکه آموزش اینکار مال سال های 2005 و 2004 هست فکر کنم یا من بلد نیستم فارسی بنویسم یا مکس 2004 اکشن اسکریپت 2 را دارد.
ممنون به خاطر اطلاعات مفیدتون.![]()
mx > as 1.0
mx 2004 > as 2.0
Cs3 > as 3.0
گفته بودم اگه اشتباه نکنم ولی مثل اینه که اشتباه میکردم ....فکر نکنم درست باشه چون من وقتی می خوام با استرینگ در Action Script 1 کار کنم تا متن فارسی بنویسم می نویسه این عمل در ورژن 2 امکان پذیر هست و با توجه به اینکه آموزش اینکار مال سال های 2005 و 2004 هست فکر کنم یا من بلد نیستم فارسی بنویسم یا مکس 2004 اکشن اسکریپت 2 را دارد.
ممنون به خاطر اطلاعات مفیدتون.
AS 2 هم برای Mx 2004 و هم برای 8 هست ....که توی 8 کامل تر شد ...
:history
2000–2003: ActionScript "1.0" With the release of Flash 5 in September 2000
2003–2006: ActionScript 2.0 The next major revision of the language, ActionScript 2.0, was introduced in September 2003 with the release of Flash MX 2004
2006–today: ActionScript 3.0 In June 2006
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید....موفق باشی....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)