تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشكل ويروس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض مشكل ويروس

سلام، من چون كامپيوترم به اينترنت متصل نيست، از كامپيوتر ديگري كه به اينترنت متصل مي شود با فلش صفحات اينترنتي، فايل ها و برنامه هاي مورد نيازم را به كامپيوتر خودم منتقل مي كنم. چند روز پيش مشكل اين بود كه هر چقدر در folder option ، show hidden files را انتخاب مي كردم، دوباره به وضعيت don’t show بر مي گشت و در داخل رجيستري نيز از مسير
    HLM/Software/Microsoft/windows/CurrentVersion/Explorer/Advanced/Folder/Hidden/Showall
    CheckedValue را "1" مي كردم دوباره به حالت "0" بر مي گشت. (رجيستري باز مي شد). فكر كردم شايد ويروس Ravmon.exe باشد ولي با استفاده از Ravmon Remover كه از يكي از سايت ها دانلود كرده بودم، مشكلي حل نشد.
    براي رفع اين مشكل آنتي ويروس خودم را كه Symantec Antivirus10.0.2.2000 بود را Uninstall كردم تا Symantec Antivurs 10.1.4.4000 نصب كنم اما اجازه نصب اين آنتي ويروس را نداد و در همان ابتداي كار خطايي با عنوان 1158 مي داد. حالا ديگر رجيستري باز نمي شود (اعلام مي كنه كه از طرف Administarator بسته شده ولي Aminstrator كه خودم هستم) و اجازه نصب هيچ برنامه انتي ويروسي را به من نمي دهد و error با سرعنوان isetup.exe باز مي شود، حالا براي من بدون آنتي ويروس چه راهي را پيشنهاد مي كنيد؟
    آيا مي توان از طريق safemode آنتي ويروس نصب كرد؟ در task manager هم
    Image name username
    Soundmix.exe system
    Msiexe.exe
    هست و چند تا svchost.exe هم هست ولي با حروف كوچك .
    لطفا مرا راهنمايي كنيد چون نمي خواهم اطلاعات روي هاردم را از دست بدهم.
    اين ويروس به من اجازه نصب هيچ نرم افزاري را نمي دهد و در control panel ، گزينه add/remove programs و system را غير قابل دسترسي كرده و ie نيز باز نمي شود
    آيا مي توان بدن اتصال به اينترنت Symantec antivirus را upodate كرد؟
    با تشكر
    Last edited by mona_y; 06-08-2007 at 09:55.

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ميتوني ويندوزت رو عوض كني
    بعد از اين كار هيچ جاي كامپيوتر نميري وهيچ كاري نميكني
    و فقط سي دي آنتي ويروس ميذاري و نصبش ميكني و ميذاري بگرده ويروس رو پيدا كنه و در آخر حذف كنه .

داره خودمونی میشه Freddy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من باید ببخشی ولی شما مطمئنی که شما Admin BuiltIn هستی؟
    چون چیزایی که شما میگید نشانه های چیز دیگری است.
    تو Computer Managment (نه تو Control Panel) چک کن که عضو چه گروه هایی هستی و خبر بده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما، بطور اتفاقی دیدم که سیستمم NOD32 داره و تونست تشخیص بده که soundmix.exe داخل system32 است ولی برای پاک کردنش اخطار داد که حتما از داده های مهمم backup بگیرم ولی داده های من آنقدر حجیم و زیاد و مهم هستند که امکان backup گیری نیست؟ آیا بدن back up گرفتن اجازه clean را بدهم؟ آیا این امکان وجود دارد که پس از clean فایل های exe و برنامه ها دیگر کار نکنند؟

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما، بطور اتفاقی دیدم که سیستمم NOD32 داره و تونست تشخیص بده که soundmix.exe داخل system32 است ولی برای پاک کردنش اخطار داد که حتما از داده های مهمم backup بگیرم ولی داده های من آنقدر حجیم و زیاد و مهم هستند که امکان backup گیری نیست؟ آیا بدن back up گرفتن اجازه clean را بدهم؟ آیا این امکان وجود دارد که پس از clean فایل های exe و برنامه ها دیگر کار نکنند؟
    سلام دوست من!!

بعله 30 در صد امکان کارنکردن وجود دارد.

هرگز این کار را نکن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •