سلام به همه امروز از یه فروشنده شنیدم کارت 8600 وجود نداره و این رده از کارتهای geforce تقلبی هستن و صرفا بخاطر قیمت بالایی که 8800 داره به بازار اومده آیا این شایعه صحت داره؟
سلام به همه امروز از یه فروشنده شنیدم کارت 8600 وجود نداره و این رده از کارتهای geforce تقلبی هستن و صرفا بخاطر قیمت بالایی که 8800 داره به بازار اومده آیا این شایعه صحت داره؟
بابا
بیخیال![]()
حرف بی اساسی بوده. با یه سرچ تو گوگل جواب سوالتون رو پیدا میکنید.
فکر کنم خود مرده می خواسته یه چیزه تقلبی بندازه !![]()
من جاي تو بودم وا ميستادم پيشش كاري مي كردم كه طرف به ...... خوردن !! بيفته و با زبان بي زباني بگه
غلط كردمتا ديگه از اين غلط ها نكنه .
. همين بي سواد ها هستن كه نميشه پيشرفت كرد .
![]()
نه بابا مسئله بی سوادی طرف نیست بلکه خیلی هم زرنگه می خواسته جنس خودش رو بکنه پاچه طرف
پست های بالا کاملا تایید میشه!!!
منم تعجب کردم آخه کلی با هم بحث کردیم اما نتیجه نداد
دلیلش هم این بود که این آقا می گفت نباید بین این رده از کارت منظور بین(8600و8800) اینقدر هم از نظر قدرت هم از نظر قیمت اختلاف باشه
منم با نظر همه شما دوستان عزیز موافقم و اصلا کاری به چرت و پرت هایی که بعضی فروشندها واسه ادمای بی اطلاع می بافن ندارم واقعا واسه خودم هم سواله که واقعا چرا باید ایییییییینهمههههاختلاف از نظر قدرت بین این دو کارت باشه که از نظر رده بندی سری 8 پشت سر هم هستن کسی می دونه دلیلش چیه؟
سری 8800 سری High-End هست. همیشه سری High-End باید یک سر و گردن از بقیه بهتر باشند تا ارزش قیمت بالاتری که دارند رو داشته باشن.
من مشتریشو پروندم. آخه حرف زور میزد .بعدشم نزدیک بود با هم درگیر بشیم که بخیر گذشت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)