سلام.
از هر موبایل باز،اس ام اس(ببخشید پیامک!)باز و هر کاربر موبایل می خوام که این برنامه رو دانلود کنند و به هر کسی که می رسند این برنامه رو بهش بدن و به او هم بگویند که این برنامه رو به هر کسی که میرسد بدهد و ....
این برنامه فشرده ساز پیام کوتاه هستش و 3 صفحه رو به 1 صفحه تبدیل می کنه و اون رو فشرده می کنه....
لینک دانلود اول:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود دوم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لازم به ذکر است که این برنامه برای مدتی مجانی بود ولی سازنده هاش چون دیدن خیلی طرفدار داره قید رایگان بودنو زدن و پولیش کردن...
من هم این برنامه رو خیلی وقته دنبالش بودم و از زیر گل در آوردمش...
این برنامه با یه جور کد گذاری(یعنی همون کاری که اخبار گفته بود برنامش میاد تا برای پیامک فارسی پول بیشتر ندین که هنوز هم نیودمه!) پیام ها رو فشرده می کنه مثلا 450 حرف رو می کنه 150 حرف و شما پول یک اس ام اس رو میدی!
این برنامه باید روی گوشیه هر دو طرف نصب باشه!
این برنامه قابل نصب بر روی تمام گوشی هایی است که جاوا رو پشتیبانی می کنند.(اكثر سوني اريكسون ها مثل سري K و W و Z اکثر نوکیا ها مثل 6600یا سری N (شاید رو N70 نیاد))
فایل جار را دانلود کنید(همونی که لینکش رو دادم)و فقط و فقط همون فایل Jar رو بدون Extract کردن توسط USB یا Bluetooth به پوشه Other(البته در سونی اریکسون)خود انتقال دهید.
برای کار با برنامه آن را اجرا و New SMS رو بزنید و پیامک رو بنویسید و بعد Send کنید.
اگه با مشکلی مواجه شدید من در همین تاپیک در خدوتتون هستم
لطفاً برای گسترش این برنامه تلاش کنید...
ممنون