سلام:
میخواستم بدونم این گوشی گوشیه خوبی هست وآیا ارزش خریدن داره؟
سلام:
میخواستم بدونم این گوشی گوشیه خوبی هست وآیا ارزش خریدن داره؟
خوب رفیق مشخصاتش چیه ...
حداقل یه عکس ازش میذاشتی یا یه لینکی چیزی میدادای ببینیمش ...
این یکی از بهترین گوشی های شیک و مدرن هست که اگه این گوشی رو تو دستتون بگیرید به حرف من ایمان میارید.
این ستاره نقره ایی که تمامآ از جنس استیل است در عرض 2 ماه فروش اولیه در کره توانست به فروش یکصد و هشتاد هزار گوشی دست پیدا کنه.
گوشی شاین یک گوشی تمام استیل کشویی است که سطح روی ال سی دی آن نیز بصورت آیینه ایی است در ضمن این گوشی بسیار مقاوم است و فکر خراب شدن رو از سرتون بیارید بیرون.
نکته دیگر آنکه شکل باریک و ظریف گوشی و همچنین حالت آیینه ایی و فلزی شکل صفحه نمایش باعث می شود در اولین برخورد با یک گوشی تاشو اشتباه گرفته شود و همه افرادی که برای اولین بار با آن برخورد میکنند فکر کنند این گوشی یک گوشی تاشو است.
راستی تا یادم نرفته باید بگم تو بسته ایی که خریدید 2 پوشش محافظ نیز برای جلوگیری از خش افتادن احتمالی دو روی براق این گوشی قرار داده شده که با چسباندن آن روی صفحه نمایش و پشت گوشی نگران خش افتادن رو صفحه نباشید.
در رابطه با صدای این گوشی باید بگم که گوشی شاین در پخش صدا قدرت قابل ملاحظه ایی داره و در مقایسه با v3x موتورولا صدای بلند تری داره.
در رابطه با دوربین این گوشی دارای یک دوربین 2 مگاپیکسلی با فوکوس خودکار هستش اما نکته ایی که قابل ملاحظه هست لنز این دوربینه که تولید کننده این لنز Schneider KREUZNACH هست!! تولید کننده لنز دوربین های کداک!!
در مورد اینکه ارزش خریدن داره یا نه اگه می خوای گوشی که دستته رو همه نگاه کنن و اسم مدلشو ازت بپرسن حتمآ بگیر چون این گوشی تو طراحی عالی کار کرده.
اگه اطلاعات بیشتری خواستید در مورد این گوشی من در خدمتتون هستم.
Last edited by sarmast65_ata; 02-08-2007 at 21:46.
راستی تنها نکته ایی که فراموش کردم این گوشی به خاطر سطح نسبتآ وسیع فلزی پشت گوشی قابلیت جالبی داره به این صورت که می توانید طرح هایی بسیار زیبا اشعار و یا خطوط بوسیله لیزر بر روی این سطح حک کنید.
همچنین اگر قصد دارید این گوشی رو به دوست دخترتون هدیه کنید می توانید یک جمله تبریک به همراه نام او و امضای خودتون در پشت این گوشی حک کنید جالبه نه؟
در ضمن قیمت این گوشی 420000 هستش.
Last edited by sarmast65_ata; 02-08-2007 at 22:04.
Last edited by sarmast65_ata; 02-08-2007 at 22:06.
با اجازتون بگم كه با مراجعه به قسمت عقايد مشتريان سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دريافت كه
1. با اينكه ميميوري اين گوشي در بغل اين گوشي قرار گرفته و در اصطلاح hot chenge هستش ولي متاسفانه اگهع بخواهيد ميموري اين گوشي رو در بياريد بلافاصله گوشي خاموش ميشه
2. اين گوشي قابليت پخش بعضي از فرمت هاي ويدئويي رايج رو نداره مضاف بر اينكه نمي تونه رزولوشن بالاتر از 177*144 (ويديو) رو پخش كنه
3. از نصب تم خبر نيست چون قادربه اين كار نيست
4.قيد نصب برنامه يا بازي هم رو بزنيد چون از هيچ گونه سيستم عاملي استفاده نميكنه
==============
ماهنامه جي اس ام هم مطالبي در مورد اين گوشي (البته با كمي بزرگ نمائي و غلو) در مورد اين گوشي چاپ كرده كه ميتونيد مطالعه كنيد
موفق باشيد
یعنی جدی شما به دوست دخترت گوشی هدیه میدی ؟![]()
![]()
حالا دور از شوخی منم خیلی از این مدل خوشم میاد . دوربینش چنده ؟
اگه اینجوری باشه پس فقط قیافه داره چون فکر نکنم دوربینشم بدرد بخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)