با سلام
من يه سيمكارت Ir-tci دارم كه هنوز پاكتش رو هم باز نكردم بفروشمش 2 تا سيمكارت دائمي ايرانسل + مقداري پول بگيرم ؟![]()
با سلام
من يه سيمكارت Ir-tci دارم كه هنوز پاكتش رو هم باز نكردم بفروشمش 2 تا سيمكارت دائمي ايرانسل + مقداري پول بگيرم ؟![]()
شک نکن برو بگير!
ایرانسل یه سری حسن ها داره یه سری معایب
حسن هاش اینکه که جی پی آر اس داری...
میتونی شمارت رو خودت انتخاب کنی...
معایبش اینه که خزه...
همه جا آنتن نمیده...
هزینه هاش گرونتره
دوست عزیز اگه شما از اصفهان هستی فعلا برای خرید سیم کارت ایرانسل دست نگهدار. من نمیدونم شما عجله داری یا نه اما اگه از اصفهان هستی و عجله هم داری برای استفاده , فعلا ایرانسل نگیر.
چه جوريه ؟ من كه تو خيلي از تاپيكهاي ديگه خوندم هزينه هاش تعرفه هاش خيلي ارزونتر از مخابراته ...![]()
درسته من از استان اصفهانم اما تو سايت ايرانسل شهر ما تحت پوششه بازم اشكالي وجود داره ؟
آهان خوب اگه شهر شما رسمیه به نظر من ایرانسل بخر.
عزیز معیار انتخاب سیم کارت خز بودن نیست...کیفیته.
توی شهر ایشون اینجوری که میگن باید ایرانسل 100 درصد شهر آنتن بده.
در مورد هزینه هاش هم کی گفته که هزینه هاش گرون تره؟
1.هزینه نصب اس ام اس نداره
2.voicemail یا whocalled کاملا مجانی داره
3.یه کم ریاضی در سطح اول دبستان میخواد که متوجه بشی که تعرفه های مکالمش هم کمتره.
4.خیلی سرویس های مفید دیگه هم داره...
اصلا چرا میخوای 2 تا ایرانسل بخری؟
1 ایرانسل بخر که اگه دائمی باشه 50 تومن مجانی میتونی از موبایل استفاده کنی و 210 تومن هم میذاری تو جیبت.تازه 0936 هم میتونی انتخاب کنی که شمارش هر چی بخوای هست!
میتونی یه اعتباری بخری 29 تومن و یه اعتباری دیگه هدیه بگیری و 331 تومن هم بذاری توی جیبت!
اگر اصفهان طرف های نجف آباد و زرین شهر و خمینی شهر هستی بخر ولی طرف های آران و بیدگل و شهرضا خیلی بد آنتن بود من رفتم .
من طرفاي آران و بيدگل و كاشان هستم توي سايت ايرانسل كه آران و بيدگل يكي از مناطق تحت پوششه يعني بازم خوب آنتن نميده در مورد كاشان كه چيزي توي سايت نيست احتمالا" تا كي كاشان هم تحت پوشش خواهد بود ؟
يه چيز ديگه اينيكه مثلا" ايرانسل مناطق تحت پوشش رو مشخص كرده امكان داره كه بازم آنتن دهي توي اون مناطق عالي نباشه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)