یادتون هست من خیلی کوچیک بودم که می داد
دیگه حتی قیافه حنا هم یادم نیست اگه اطلاعاتی دارین اهنگی عکسی و ....
لطفا بزارید
دارم احساسی میشم .![]()
یادتون هست من خیلی کوچیک بودم که می داد
دیگه حتی قیافه حنا هم یادم نیست اگه اطلاعاتی دارین اهنگی عکسی و ....
لطفا بزارید
دارم احساسی میشم .![]()
سلام تو این پست چندخطی درباره اش توضیح داده شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای وای منم یاد بچگی هام افتادم
راست میگه یه عکسی چیزی
آهنگش هم قشنگ بود
مجموعه "حنا، دختری در مزرعه" با عنوان اصلی "کاتری دختری از مرغزار" یکی دیگر از محصولات کمپانی نیپون و به کارگردانی هیروشی سایتو است که در میان تماشاگران کودک آن دوران محبوب شد. این مجموعه مضمون آشنای سریال های ژاپنی آن دوران از جمله "هاچ زنبور عسل" است که در این مجموعه هم تکرار می شود. داستان دختری است که در فنلاند با پدربزرگ و مادربزرگش زندگی می کند.
او منتظر مادرش است که برای کار به آلمان رفته است. تا اینکه جنگ جهانی اول شروع می شود و مادر نه می تواند برایشان پول بفرستد و نه می تواند برگردد. بنابراین حنا مجبور می شود به تنهایی با سختی ها رو به رو شود. او به یک مزرعه می رود، اما با اخلاق خوبی که دارد در دل تمام آدم های مزرعه جا باز می کند.
آکی را میازاکی همانند مجموعه "مهاجران"، فیلمنامه سریال "حنا، دختری در مزرعه" را بر مبنای رمانی از اونی نولیوار در 49 اپیزود 24 دقیقه ای در سال 1984 نوشت. در این مجموعه صداپیشگانی چون هیتومی اویکاوا (حنا)، توشیکو فوجیتا (سارا)، تورو فاریا (مارتی) و ... صحبت کرده اند.
منابع:مهر نیوز و پارس مون
کل مطلبی که توی نت درباره این کارتون بود همین پستی بود(که این دوستمون هم گذاشتن) مربوط به مطلبی از خبرگزاری مهر می شد.
اینم چندتا عکس
![]()
شرمنده.من این پست بالایی رو از تو گوگل سرچ کردم ولی مثل اینکه قبلآ عسل بانو زحمتش رو کشیدن.فکر کنم اون کامل تر از مال من باشه.
به هرحال اگه تکراری شد شرمنده ولی آهنگشو من توی تایپیکا نتونستم پیدا کنم.
البته این آهنگ هم مثل آهنگ پرین روش خونده شده.حالا این اصلش بوده یا اونی که تلویزیون خودمون پخش میکرد راستش نمیدونم.خدمت شما:
یاد باد آن روزگاران یاد باد
سلام
تیتراژ اصلی کارتون
تیتراژ ایتالیایی کارتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند تا عکس با کیفیت از این کارتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)