سلام
همونطور که قبلاً قولشو داده بودم ، یه مقایسه جزئی اما در عین حال بحث برانگیز که بین گوشیهای سری جدید و قدیم انجام دادم رو براتون عنوان میکنم !
این مقایسه بیشتر در مورد ظاهر کلی گوشی و سخت افزار انجام شده .
ماجرا از اونجا شروع شد که یکی از دوستان بنده تو کرج ، تصمیم گرفت N73 Music Edition بگیره..علی رغم اصرارهای بنده برای خرید گوشی با گارانتی اتصالات و یا دست دوم سری قدیمایشون آکبندشو 405 خرید .
فروشنده ، ماننده همه فروشنده ها ، این گوشی رو با تضمین اصل فنلاند بودن و قید در فاکتور به ایشون فروخت![]()
وقتی رفتم پیشش ، گفت گوشی رو براش تست کنم ببینم چطوریاست. اول از همه آیمی رو تو سایت numberingplans وارد کردم ، مشخصات رو به درستی اعلام کرد .
ظاهر گوشی هم کاملاً شبیه به گوشیهای قدیمی بود و از نظر جنس کوچکترین اختلافی ندیدم ، فقط کیپدش فارسی (عربی) هم داشت . دریچه دوربین رو هم چک کردم ، باز هم اختلافی ندیدم .
بعضی از دوستان گفته بودن باطریهای گوشیهای سری جدید با قدیمیا فرق دارن و نوشته های اضافی و ..داره...اونم چک کردم ، کوچکترین اختلافی نداشت ...
خلاصه سرتون رو درد نیارم داشتم به این نتیجه میرسیدم که این رفیق ما خوش شانس بوده و یه قدیمی گیرش اومده که باطری رو در اوردم تا بردشو ببینم ... خشکم زد![]()
چون با یه برد خوشرنگ و جدید مواجه شده بودم که اصلاً شباهتی به برد گوشیهای نوکیا نداشت![]()
البته می بخشید عکس تاره چون با عجله گرفتمهمونطور که تو عکس میبینید ، رنگش سبز روشنه و دوستانی که سونی اریکسون ساخت چین داشتن ، با این رنگ کاملاً آشنا هستن .
فرصت نکردم از برد خودم عکس بگیرم اما یه عکس از برد N73 فنلاند میذام تا اختلاف رنگها رو بدرستی متوجه بشید :
تو عکس زیر ، به برچسبی که روش نوشته : Made In Finland توجه کنید . تو سری های قدیم ، این برچسب ، برجسته و پفکی بود . اما برچسب این گوشی مثل یه تیکه پلاستیک ، کاملاً معمولی و فقط شطرنجی بود .
مقایسه نرم افزاری :
تا جایی که وقت داشتم و تست کردم ، هیچ اختلافی ندیدم جزء کمی کندی این گوشی نسبت به گوشی خودم . صدای اسپیکرش کاملاً با گوشی خودم یکی بود . کیفیت LCD هم همینطور .
نتیجه اخلاقی : گوشیهای سری جدید ، گوشیهای خوبی هستند و من آنها را دوست دارم .