تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 12 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 113

نام تاپيک: توجه توجه : تفاوت N73 سری جدید و قدیم - حتماً ببینید - تیر خلاص برای اثبات چینی بودن !

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض توجه توجه : تفاوت N73 سری جدید و قدیم - حتماً ببینید - تیر خلاص برای اثبات چینی بودن !

سلام

همونطور که قبلاً قولشو داده بودم ، یه مقایسه جزئی اما در عین حال بحث برانگیز که بین گوشیهای سری جدید و قدیم انجام دادم رو براتون عنوان میکنم !
    این مقایسه بیشتر در مورد ظاهر کلی گوشی و سخت افزار انجام شده .

ماجرا از اونجا شروع شد که یکی از دوستان بنده تو کرج ، تصمیم گرفت N73 Music Edition بگیره..علی رغم اصرارهای بنده برای خرید گوشی با گارانتی اتصالات و یا دست دوم سری قدیم ایشون آکبندشو 405 خرید .
    فروشنده ، ماننده همه فروشنده ها ، این گوشی رو با تضمین اصل فنلاند بودن و قید در فاکتور به ایشون فروخت

وقتی رفتم پیشش ، گفت گوشی رو براش تست کنم ببینم چطوریاست. اول از همه آیمی رو تو سایت numberingplans وارد کردم ، مشخصات رو به درستی اعلام کرد .

ظاهر گوشی هم کاملاً شبیه به گوشیهای قدیمی بود و از نظر جنس کوچکترین اختلافی ندیدم ، فقط کیپدش فارسی (عربی) هم داشت . دریچه دوربین رو هم چک کردم ، باز هم اختلافی ندیدم .
    بعضی از دوستان گفته بودن باطریهای گوشیهای سری جدید با قدیمیا فرق دارن و نوشته های اضافی و ..داره...اونم چک کردم ، کوچکترین اختلافی نداشت ...

خلاصه سرتون رو درد نیارم داشتم به این نتیجه میرسیدم که این رفیق ما خوش شانس بوده و یه قدیمی گیرش اومده که باطری رو در اوردم تا بردشو ببینم ... خشکم زد

چون با یه برد خوشرنگ و جدید مواجه شده بودم که اصلاً شباهتی به برد گوشیهای نوکیا نداشت

البته می بخشید عکس تاره چون با عجله گرفتم همونطور که تو عکس میبینید ، رنگش سبز روشنه و دوستانی که سونی اریکسون ساخت چین داشتن ، با این رنگ کاملاً آشنا هستن .
    فرصت نکردم از برد خودم عکس بگیرم اما یه عکس از برد N73 فنلاند میذام تا اختلاف رنگها رو بدرستی متوجه بشید :

تو عکس زیر ، به برچسبی که روش نوشته : Made In Finland توجه کنید . تو سری های قدیم ، این برچسب ، برجسته و پفکی بود . اما برچسب این گوشی مثل یه تیکه پلاستیک ، کاملاً معمولی و فقط شطرنجی بود .

مقایسه نرم افزاری :
    تا جایی که وقت داشتم و تست کردم ، هیچ اختلافی ندیدم جزء کمی کندی این گوشی نسبت به گوشی خودم . صدای اسپیکرش کاملاً با گوشی خودم یکی بود . کیفیت LCD هم همینطور .

نتیجه اخلاقی : گوشیهای سری جدید ، گوشیهای خوبی هستند و من آنها را دوست دارم .

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مواردی که یادم رفت بگم :

دو رقم آخر آیمی 42 بود که تمام محاسبات بنده و دوستانمو به هم ریخت ! چون تا بحال فکر میکردیم فقط گوشیهایی که دو رقم آخر سریالشون یکی از اعداد 7-8-9 باشه ، غیر فنلاندیه

برچسبی که روش عبارت "ساخت فنلاند" نوشته شده ، یه تیکه هست در حالی که مال قدیمیا ، این برچسب روی یه برچسب دیگه چسبیده شده و در واقه دولایه هست .

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

من که زیاد اهل نوکیا نیستم ولی گوشی که تا 40-50 روز دیگه میخوام بگیرم 73 هستش .
    ماشالله به این همه تیز بینی و دقت

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

واقعا دمت گرم. کار خیلی خوبی کردی. حالا خریدارای N73 میتونن تشخیص بدن که چه گوشی اصله فنلانده و چه گوشی چینی و سرشون کلاه نمیره.

البته اگه اصل فنلاند تو بازار وجود داشته باشه !!!
    Last edited by M.etallic.A; 01-08-2007 at 12:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

یه سوال: اگر رقم 7 و 8 سریال یک گوشی 01 باشه (00 نباشه)، بازم ممکنه که گوشی فنلاندی باشه(بردش سبز پر رنگ باشه)؟
    Last edited by mohsen3; 01-08-2007 at 12:00.

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

شما بارکد 13 رقمی رو جعبه گوشیتون رو بزارید من می گم مال کدوم کشوره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من هنوز گوشی نخریدم و می خوام نحوه تشخیص رو یاد بگیرم که موقع خرید، گوشی چینی نخرم. لطفا نحوه تشخیص رو بگید.

ضمنا از یکی دو تا مغازه سریال گوشی های موجود رو گرفتم که 15 رقمیه و تمامشون رقم 7 و 8 اونها 01 هست.

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز یعنی از شیوه های قبلی که گفته شده تشخیص می دهید یا نمی خواهید شیوه تشخیص خود را بگویید؟آخه اینجا همه هرچی بلد هستند یاد بقیه هم میدن!!!

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آهان چون رنگش سبز کمرنگ بود پس چینیه...گرفتم...یادم نبود رنگ سبز کمرنگ هیچ جای دنیا پیدا نمیشه جز چین.اینم جزو نکات ظریفت بیار...
    آقا من 1 ماهه پیش واسه دوستم N73 خریدم...اوجه همین بحث ها بود...همه میگفتن چینیه، تقلبیه...همش حرف بود...هیییچ مشکلی هم نداره...مثل بنز داره کار میکنه...
    شرکت نوکیا اینقدر بی در و پیکر نیست که اعتبارش رو با تولید گوشیش تو چین از دست بده...

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آهان چون رنگش سبز کمرنگ بود پس چینیه...گرفتم...یادم نبود رنگ سبز کمرنگ هیچ جای دنیا پیدا نمیشه جز چین.اینم جزو نکات ظریفت بیار...
    آقا من 1 ماهه پیش واسه دوستم N73 خریدم...اوجه همین بحث ها بود...همه میگفتن چینیه، تقلبیه...همش حرف بود...هیییچ مشکلی هم نداره...مثل بنز داره کار میکنه...
    شرکت نوکیا اینقدر بی در و پیکر نیست که اعتبارش رو با تولید گوشیش تو چین از دست بده...
    کاملا درسته،تازه بعضی وقتها مدلهای چینی بهتر از آب در میان!!!

صفحه 1 از 12 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •