تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: برنامه براي برگرداندن فايل ها و فولدر ها بعد از فرمت به همون صورت كه پاك شده

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض برنامه براي برگرداندن فايل ها و فولدر ها بعد از فرمت به همون صورت كه پاك شده

سلام خسته نباشيد:

من درايو كامپيوترم رو فرمت كردم چند بارب بعد الان دنبال يه سري برنامه ميگردم اصلا نيستش غيب شده ميخواستم اينارو پيدا كنم چون قبلا داشتم ولي برنامه هاي مثل my recover file قاطي پاطي مياره نميشه فهميد من ميخوام مثل همون فولدري كه پاك شده رو بياره يا بشه سرچ كرد اين فولدر كه اسمش اينبوده رو بياره. ميخوام بشه مجزا سرچ كرد فقط فولدر ها رو بياره كه بتونم راتحت پيدا كنم .
    ممنون ميشم

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، وقت بخير

چنين برنامه اي براي كاربران معمولي وجود نداره، در حد پيشرفته ست و فقط برنامه نويس ها ميتونن با اون ها كار كنن!!

اگه مي خواي از Hardتون خوب نگهداري كنيد، من به شما پيشنهاد برنامه ي Deep Freeze Standard Eval رو مي كنم. خودم هم از اون استفاده مي كنم. مي تونيد اون رو از پايگاه Faronics.com بگيرد.
    وقتي Drive مورد نظرتون رو انتخاب كرديد، حتي اگر همه ي Drive رو هم پاك كنيد، پس از Restart بر مي گرده سر جاش!!! فقط فعال كردن برنامه تنها از طريق كليدهاي Ctrl + Shift + Alt + F6 ميسر هستش و براي پاك كردنش هم بايد به File اوليه راه اندازي مراجع كني.

خداحافظ
    Last edited by Booseh_ye_Irani; 02-08-2007 at 06:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •