چه طوری می شه کاری کرد که وقتی با دلفی بانک اکسس را باز می کنیم فایلی که در کنار فایل اکسس با علامت قفل ظاهر می شود را حذف کنیم
در کل وقتی برنامه را اجرا می کنیم این فایل ظاهر نشود ( فایلی که یک علامت قفل دارد )
چه طوری می شه کاری کرد که وقتی با دلفی بانک اکسس را باز می کنیم فایلی که در کنار فایل اکسس با علامت قفل ظاهر می شود را حذف کنیم
در کل وقتی برنامه را اجرا می کنیم این فایل ظاهر نشود ( فایلی که یک علامت قفل دارد )
مثل اين كه همه مثل موبايل شدن و درگه در دست رس نيستن و اونائي هم كه در دست رس هستن محل نمي زارن
اشكال نداره خداي ماها هم بزرگ
آخه این یه چیز استاندارد و ما نمی تونیم انو بر داریم(به نظر من)
سلام
قبلا بحث شده.
ديتابيس را بايد بصورت exclusive باز كنيد.
براي امتحان كردن، بانك را را MS Access باز كنيد. ميبينيد كه كنار فايل يك فايل ديگر ايجاد مي شود. حالا از منوي File گزينه Open را انتخاب كنيد، در پنجره باز شده از منوي دكمه Open گزينه Open Exclusive را انتخاب كنيد، خب حالا نگاهي به محل بانك بندازيد، خبري از فايل دوم نيست.
خوب پس حالا که میشه اونو برداشت پس اصلا این فایل برای چی هست
دوست عزيز شما كه مي گيد قبلا بحث شده اگر آدرسي بدبد خيلي ممنون مي شم من همه جا را كشتم چيز به درد بخوري پيدا نكردم كه يه بحث جديد را باز كردم
اگر آدرس را مي دادي خيلي بهتر مي شد
در ضمن من نمي خوام برنامه را با خود اكسس باز كنم ؟
اگر مي شه اين كار را با برنامه نويسي به زبان دلفي بكيد خيلي ممنون مي شم
يعني چطور اين فايل اكسس را با دلفي باز كنيم كه اين فايل قفل در كنارش ساخته نشه
خوب دوست عزيز به نظر من ساخت اين فايل يه حكمتي داره نمي دونم ولي فكر كنم براي اين باشه كه
وقتي فايل اكسس را براي يك برنامه ايجاد مي كني وقتي كه در برنامه ات اين فايل را باز مي كني اين فايل با علامت قفل ساخته مي شه كه نشان بده برنامه هاي ديگر نمي تونن از اين فايل استفاده كنند
يا
تمام تغييراتي كه برنامه در محتواي بانك ايجاد مي كنه كه قبل از اين كه در فايل اصلي ذخيره شود در اين فايل ذخيره مي شود بعد در فايل اصلي ذخيره مي شه
يا
من نمي دونم براي چي ساخته مي شه اما اگر مي شد از ساخته شدن اين فايل جلو گيري كرد خيلي بهتر مي شد
يا حداقل در مسيري غير از مسيري كه فايل اكسس قرار داره ساخته بشه مثلا در پوشه ويندوز !
سلام
در قسمت جستجوي پيشرفته دنبال كلمه exclusive بگيرديد ، انجمن را هم دلفي انتخاب كنيد.
با سلام
با تشکر از تمام کساني که به همديگر کمک مي کنند
من يه مدت بود دنبال راهي بودم وقتي که بانک اکسس را باز مي کنم فايل ديگري که کنارش ساخته مي شه را نبينم
خلاصه هر کاري کردم نشد که نشد تا اين که به کمک دوستان به اين نتيجه رسيدم...
وقتي که در برنامه هاي خود از بانک اکسس استفاده مي کنيد هنگامي که برنامه را اجرا مي کنيد و بانک را باز مي کنيد يک فايل همنام با فايل اکسس و با يک علامت قفل و با پسوند ldb ساخته مي شود
براي جلوگيري از ساخته شدن اين فايل مراحل زير را انجام بديد:
يک ADOConnection1 روي فرم قرار دهيد و آن را به بانک ( فايلي که با اکسس ساخته شده ) وصل کنيد
در قسمت Propeties کامپوننت ADOConnection1 مقدار گزينه Mode را به cmShareExclusive تغيير دهيد
یا اگر از Table1 استفاده می کنید مقدار گزینه Exclusive را به True تغییر دهید
کار تمام شد.
از تمام دوستان تشکر مي کنم اميدوارم که هميشه موفق باشند
Last edited by as13851365; 04-08-2007 at 08:12.
اما به مشکل دیگه این است که :
چطوری می تونیم در هنگام اجرای برنامه مقادیر Mode را در کامپوننت ADOConnection1 تغییر دهم ؟
یعنی در حین اجرا مقدار cmShareExclusive را بهش مقدار دهی کنم و یا مقدارش را عوض کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)