سلام و خسته نباشد
Phone Lock گوشي فراموشم شده ؛ براي پيدا كردن Phone Lock گوشي W700 راه حلي وجود داره ؟![]()
سلام و خسته نباشد
Phone Lock گوشي فراموشم شده ؛ براي پيدا كردن Phone Lock گوشي W700 راه حلي وجود داره ؟![]()
دوستان منم کا 800 دارم البته از انگلیس فرستادن و دسته دومه و phone lock cod میخواد. همین جوری 4 بارصفر زدم مینویسه insert currect usim ( البته سیم کارت مشکلی نداره). در حالیکه هر عدد دیگه غیر از صفر بزنم پیغام error code میده اگر ممکنه راهنمایی بفرمائید.
باز كردن قفل با باكس امكانپذير ميباشد
چاره کارت فقط برنامه ++xs هست که اگه جواب نگرفتي بايد ببري با باکس phone lock code گوشيت رو کشف کني
ممنون از دوستان
باید بگم که برنامه ++xs ورژن 2.1 رو نصب کردم و تونستم به اطلاعات داخل گوشی دسترسی پیدا کنم اما در مورد اینکه بشه phone lock code رو باز کرد چیزی متوجه نشدم ممکنه بیشتر راهنمایی کنید.
Last edited by ravi; 01-08-2007 at 03:51.
گوشیتو به xs++وصل کن و بعد start رو بزن تا گوشیتو بشناسه بعد که شناخت اون پایین تو قسمت configuration نوشته GDFS اونو بزن در قسمت بعدی روی PHON LOCK کلیک کن و CODE گوشیتو سمت چپ میبینی
دوست عزیز وقتی usb رو وصل میکنم تا com2 رو نزنم گوشی رو نمیشناسه یعنی با usb وصل نمیشم بلکه با com وصل میشم.
بعد از شناختن گوشی در کادر سمت چپ برنامه ++ مینویسه : port status:active
ولی در قسمت configuration تنها گزینه settings فعاله حلا چگونه میشه به گزینه های دیگه مثل GDFSدسترسی پیدا کرد؟
درایورهای گوشی رو نصب کردی؟
در ضمن با com نرو با usb بزن در ضمن باید گوشیتو خاموش کنی و c رو نگه داری
Last edited by ashlee_m20; 05-08-2007 at 20:19.
درایورو نصب نکردم چون نمیدونم چیه و از کجا باید گرفت و چه جور نصب میشه.
گوشی رو خاموش میکنم با گرفتن c وصل کابل رو بقیه کارا.
اول باید USB FLASH DRIVER و از اینجا دانلود کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نصب درایور به مسیر زیر برو
control panel > system > hardware > device manager
کلید C گوشیتو نگه دار و کابلو وصل کن تو device manager یک علامت سوال میاد روش کلیک راست کن و
update driver رو بزن و فایل usb flash driver رو که قبلا از حالت فشرده درش اوردی مسیرش رو به کامپیوتر بده و next رو بزن تا بریزه و بعدش تموم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)