سيستم من وقتي يه بازي اجرا مي كنم بعد از چند دقيقه ريست ميشه فكر نمي كنم مشكل از اكس پي من باشه چون همين اتفاق برام تو ويستا هم افتاد
سيستم من وقتي يه بازي اجرا مي كنم بعد از چند دقيقه ريست ميشه فكر نمي كنم مشكل از اكس پي من باشه چون همين اتفاق برام تو ويستا هم افتاد
شاید مشکل cpu باشه کارکردش میره بالا داغ میکنه برا همین خودکار ریست میشه کیس رو باز کن ببین فن سالمه یا کثیف نیست برا منم همین جوری شد 1 بار مشکل فن cpu بود
100% مشکل فن است
تا cpu شما نسوخته فن رو عوض کنید![]()
دوست من منم میگم مشکل از فن سیستمت هست....
چون برای منم همچین مشکلی پیش اومده .....
در كل با در نظر گرفتن نظرات دوستان ,اگر ميخواي سيستمت هميشه برات خوب كار كنه سعي كن كيس رو خنك نگه داري تا هم كارايي و سرعت و هم عمر قطعات در حد قابل قبول و انتظارت باشه .
گاهي اوقات هم اين مورد به خاطر درايور كارت گرافيكي به وجود مياد كه با نصب درايور جديد مشكل حل ميشه.
منم يه مشكل مشبه دارم
وسط بازي كامپيوتر هنگ مي كنه. بردم نشون دادم گفت مشكل از پاور هست يه پاور قوي انداخت ولي هنوز همونطوريه.
از توي ديوايس منجر يكي از هارهامو (قديميه 40 گيگ) غير فعال كردم ولي بازم مشكل داره.
سيستم من اينطوريه:
رم 1 گيگ
سي پي يو 2.6 سلرون
گرافيك جي فورس 6200 انويديا xfx
و يه هارد 40 قديمي + يه هارد ساتا 160 كه جديده
آيا مشكل از سي پي يو هست اگر قويتر باشه هنگ نمي كنه؟
در ضمن كيس رو هم خنك نگه مي دارم (يه كولر پرتابل بغلش گذاشتم روشن)
اينو تاييد ميكنم چون خودم اين كارو كردم درست شد...اولا مال منم مثل تو بود![]()
سی پی یو شما بیست تومن هم نمیارزه دوست من !!!
سی پی یو که قدرت پردازش کمی داشته باشه داغ میکنه و وقتی دمای اون به یه حد معینی برسه سیستم میره برای restart
یه سی پی 4/3 full حداقل چیزیه که میشه روش حساب باز کرد
و از این بهتر دیگه میره تو ردیف سی پی یو های دو هسته ای
در ضمن سخت افزار کامپیوتر بطور کلی دو تا دشمن بزرگ داره
1- گرما
2- گرد و خاک !!!
حداقل هر دو ماه یکبار فنها رو باز کن و گرد و خاکشونو تمیز کن!!!
کولر گذاشتن مشکلی رو حل نمیکنه شما باید بی خیال سی پی یو بشی که واقعا چیز با ارزشی نیستش !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)