سلام
من امروز در حالیکه داشتم Nfs بازی میکردم به طور کاملا ناگهانی کامپیوترم خاموش شد و دیگه حتی برای یک لحظه روشن نمیشه .وقتی دکمه کیس رو فشار میدم هیچ اتفاقی نمیفته و حتی چراغ پاور کیس هم روشن نمیشه.تمام اتصالات رو چک کردم .لطفا منو راهنمایی کنید.
سلام
من امروز در حالیکه داشتم Nfs بازی میکردم به طور کاملا ناگهانی کامپیوترم خاموش شد و دیگه حتی برای یک لحظه روشن نمیشه .وقتی دکمه کیس رو فشار میدم هیچ اتفاقی نمیفته و حتی چراغ پاور کیس هم روشن نمیشه.تمام اتصالات رو چک کردم .لطفا منو راهنمایی کنید.
سیستم رو با یه پاور دیگه تست کن اگه جواب نداد مادربردت ایراد پیدا کرده
درسته دوست عزیز مشکل از پاور هست . به احتمال زیاد در موقع بازی شدت جریان ( آمپر ) بالایی از پاور کشیده شده و چون وات پاور پایین بوده برای جلوگیری از سوختن پاور , فیوز سوخته . اگه بایه پاور دیگه امتحان کردی و مطمئن شدی که مشکل از پاور هست , میتونی اونو باز کنی و فیوز اون رو چک کنی چون در بیشتر موارد که پاور به طور کامل قطع میشه و هیچ خروجی نداره فیوز میسوزه و اگه خودت یا کسی بتونه فیوز رو که روی یه پایه نصبه و در بعضی از مدلها با 2 تا لحیم به مدار وصل میشه رو برات عوض کنه , با مبلغ پایینی دوباره قابل استفاده میشه . موفق باشی
آقا مشكل از پاور بود.حالا براي سيستم با اين مشخصات چه پاوري بگيرم؟
cpu : 2800GHz 1mb
MB: giga 945p-g
Ram : 2*512MB 533
GC:7300Gs
رفتم یک پاور 380 وات ریل گرین gp380a خریدم به نظرتون کافیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زيادشم هم هست
300 ريل كارتو را مي نداخت اما اين پاوري كه گرفتي قدرتش خوبه براي بعدها هم بهتر است چيزهاي بيشتري اضافش كني
بابت راهنمایی ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)