تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: كمك در مورد تغيير فرمت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض كمك در مورد تغيير فرمت

سلام معذرت مي خوام كه وقت اساتيد رو ميگيرم بنده چند تا فيلم برام رسيده كه بروبچ ميگن به صورت Divex (اگر اشتباه تايپ نكرده باشم) رايت شده يك نرم افزاري دارم كه كانورت ميكنه به هر فرمتي كه مي خوام ولي دوتا مشكل بزرگ دارم اول اينكه يك فيلم با يك زمان نرمالش سه چهار ساعت طول ميكشه تبديل بشه و بعدش هم تصوير كمي افت كيفيت داره و هم اينكه قسمتهاي بالا و پايين تصوير(سياهي) رو مي خوام از بين ببرم ولي نميشه لطفاً بزرگواري كنيد و نرم افزاري براي اين كار برام معرفي كنيد تا اين مشكلاتي كه عرض كردم برام مرتفع بشه راستي نحوه كارش رو هم خواهش ميكنمم برام توضيح بديد آخه من كمي ..... دارم ميزنم ممنون

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

سلام معذرت مي خوام كه وقت اساتيد رو ميگيرم بنده چند تا فيلم برام رسيده كه بروبچ ميگن به صورت Divex (اگر اشتباه تايپ نكرده باشم) رايت شده يك نرم افزاري دارم كه كانورت ميكنه به هر فرمتي كه مي خوام ولي دوتا مشكل بزرگ دارم اول اينكه يك فيلم با يك زمان نرمالش سه چهار ساعت طول ميكشه تبديل بشه و بعدش هم تصوير كمي افت كيفيت داره و هم اينكه قسمتهاي بالا و پايين تصوير(سياهي) رو مي خوام از بين ببرم ولي نميشه لطفاً بزرگواري كنيد و نرم افزاري براي اين كار برام معرفي كنيد تا اين مشكلاتي كه عرض كردم برام مرتفع بشه راستي نحوه كارش رو هم خواهش ميكنمم برام توضيح بديد آخه من كمي ..... دارم ميزنم ممنون
    اگر هنوز به P30World سر میزنید و جواب نگرفتید:

1- به چه فرمتی و برای چه کاری میخواهید تبدیل کنید؟

2- بالا و پایین DivX ها که اکثرا حذف شده و Aspect Ratio اشون تنظیم شده. ماله شما سیاهی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •