سلام .
من یه رم 512 mb geil 533 دارم که وقتی زیاد بهش فشار میاد ییهو pc ریست می کنهقبلا هم این طوری نبود . نمی دونم چش شده ؟ گارنتی قبول می کنه ؟ ( آخه فکر کنم نوسانات برق و ... خودتون می دونید )
سلام .
من یه رم 512 mb geil 533 دارم که وقتی زیاد بهش فشار میاد ییهو pc ریست می کنهقبلا هم این طوری نبود . نمی دونم چش شده ؟ گارنتی قبول می کنه ؟ ( آخه فکر کنم نوسانات برق و ... خودتون می دونید )
شما از کجا میدونید که فشار میاد روی رم؟؟ ریست کردن سیستم میتونه مربوط به power باشه اگه به رم شک داری میتونی رم خودت رو دربیاری و یه رم دیگه بزنی جاش ببینی باز هم ریست میشه سیستم یا نه اگه نشه ایراد از رم نیست
عزیز شما خیلی مارو دست کم گرفتید . با یه رم دیگه تست کردم ولی ریست نشد
گارانتي بايد خراب باشد كه قبول كند براي تعويضش شايد رمه قدرت ندارد البته GEil رمهاي بدي نمي زند
منظورتون از قدرت نداره چیه ؟ من فکر کنم یه ایراد جزیی داره . چون اگه قدرتش به اندازه ی کافی نبود اون یکی که دقیقا کپی همینه باید همین مشکلو داشته باشه که نداره .
شايد اگر ايراد داشته باشد خودشو بعد از چند وقت نشون مي دهد
ببين ازش تستهاي سنگين بگير با برنامه memtest تحت داس هست 30 دقيقه تست بگير ببين اور بهت مي دهد؟
ممنون حتما این کارو می کنم ولی اگه ارور ندارد چی ؟ به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه ؟
منم همين مشكلا داشتم از وقتي رم را عوض كردم خوب شد
احتمالا يكي از چيپ هاش مشكل پيدا كرده .رو يه سيستم ديگه امتحانش كن ببين چجوريه
نمي دونم اگر ارور نداد نمي دونم بايد چكار كني اينقدر باهاش كارهاي سنگين كن تا خراب بشه
مطمئنم که مشکل از رمس چون اونیکی رمو که انداختم اصلا مشکل نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)