تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: موارد استفاده خروجي ها و ورودي هاي كارت گرافيك

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

14 موارد استفاده خروجي ها و ورودي هاي كارت گرافيك

انواع خروجيهاي كارتهاي گرافيك براي چيه و كارتهاي گرافيك چند نوع خروجي ميتونند داشته باشند وهر كدوم براي چيه و آيا كارتهاي گرافيك ورودي هم دارند و S-VIDEO كه در بسياري از كارتهاي گرافيك هست خروجيه يا ورودي وبراي چه منظوري هست ؟

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

انواع خروجيهاي كارتهاي گرافيك براي چيه و كارتهاي گرافيك چند نوع خروجي ميتونند داشته باشند وهر كدوم براي چيه و آيا كارتهاي گرافيك ورودي هم دارند و S-VIDEO كه در بسياري از كارتهاي گرافيك هست خروجيه يا ورودي وبراي چه منظوري هست ؟
    بعضي هاشون دوتا خروجي دارند Dual DVI هستند كه وصل مي شوند به تلويزونهايي كه اين قابليت را دارند معمولا LCD ها و پلاسماها اين قابليت را دارند و مي شوند مانيتور كامپيوتر
    و ورودي ها براي كپچر هستند كه ديگه توليد نمي كنند چون كارت گرون مي شود و معمولا ضعيف هستند اين كارتها چون قيمت بالا نرود هسته و... ضعيف تر مي سازند
    و اگر دقت كني در ماركهايي كه V دارند اينها منظورشون اين هست كه ورودي دارند VIDEO
    مثلا 5200TD منظورش DVI دارد و 5200VTD منظورش هم خروجي دارد و هم ورودي

سوال داشتي بازم بگو

در آغاز فعالیت uzumaki_naruto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    around the lake

پيش فرض

بعضي هاشون دوتا خروجي دارند Dual DVI هستند كه وصل مي شوند به تلويزونهايي كه اين قابليت را دارند معمولا LCD ها و پلاسماها اين قابليت را دارند و مي شوند مانيتور كامپيوتر
    و ورودي ها براي كپچر هستند كه ديگه توليد نمي كنند چون كارت گرون مي شود و معمولا ضعيف هستند اين كارتها چون قيمت بالا نرود هسته و... ضعيف تر مي سازند
    و اگر دقت كني در ماركهايي كه V دارند اينها منظورشون اين هست كه ورودي دارند VIDEO
    مثلا 5200TD منظورش DVI دارد و 5200VTD منظورش هم خروجي دارد و هم ورودي

سوال داشتي بازم بگو
    یه سوال اگه محبت کنی
    کارت گرافیکی من خروجی s video داره من تبدیل اون رو به دوال video خریدم اما یه مشکل دارم ورودی تلوزیون برای ویدئو یکی هست و با یکی از کابلها تصیر سیاه سفید رو به تلوزیون منتقل میکنه اون یکی کابل هم اصلا تصویر نداره حا لا ایا من چه طوری میتونم کارت گرافیکی رو به تلوزیون وصل کنم
    Last edited by uzumaki_naruto; 03-08-2007 at 13:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •