من یک وبلاگ دارم از بلوگفا که توش خیلی از امکانات رو نداره من می خوام یک وبسایت بسازم آیا می شه وبسایت مجانی ساخت که همه امکانات بقیه وبسایت هارو داشته باشه
لطفا راهنمایی هاتون کامل باشه و همه جزئیاتو بگین
از کمک شما ممنون
من یک وبلاگ دارم از بلوگفا که توش خیلی از امکانات رو نداره من می خوام یک وبسایت بسازم آیا می شه وبسایت مجانی ساخت که همه امکانات بقیه وبسایت هارو داشته باشه
لطفا راهنمایی هاتون کامل باشه و همه جزئیاتو بگین
از کمک شما ممنون
اینجوری که شما گفتی بقیه وبسایتها آدم فکر می کنه می خوای همه اینترنتو تو یه سایت جمع کنی!نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره امکانات مورد نظرتو نام ببری تا بشه جواب داد.
منظورم از بقیه وبسایت ها این بود که امکاناتی که سایت های پولی دارن رو این مجانیه هم داشته باشه لطفا خوب دقت کن
اگر هم نمی تونی جوابمو بدی لطفا الکی پست نزن
در آخر با تشکر از توجهتون
سلامنوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین امکانی که شما از یک هاست مجانی میخواید ساپورت کردن دیتا بیس هست.فکر میکنم گشتن و پیدا کردن یه همچین هاستی خودش یه پروژه ی طولانی مدته.به هر حال من هیچ وقت هاست مجانی پیشنهاد نمیکنم چون ادمین هاست هر وقت که دلش بخواد میتونه هاست شما رو پاک کنه و شما هم دستت به هیچ جا بند نیست.ولی اگر تصمیمت رو گرفتی و هاستت رو پیدا کردی باید بگم که همه ی امکانات پولی رو میشه مجانی بدست آورد
مخلصیم
فکر میکنم parsehgig.com بد نباشه... البته من هنوز تستش نکردم.
این عبارت بد جوری تایید میشه!به هر حال من هیچ وقت هاست مجانی پیشنهاد نمیکنم چون ادمین هاست هر وقت که دلش بخواد میتونه هاست شما رو پاک کنه و شما هم دستت به هیچ جا بند نیست.
پرشین گیگ فقط html ساپورت میکنه.هیچ دیتا بیسی رو پشتیبانی نمیکنه
مخلصیم
الفین جون ، پرشین گیگ کجا بود؟؟؟
من نوشتم پارسه گیگ!!!
عاقبت پیریه!درسته...پارسه گیگ همه چیز ساپورت میکنه..ولی ایرانیه...مدیریت ایرانی هم که سر و ته نداره
مخلصیم
سلام
اولین امکانی که شما از یک هاست مجانی میخواید ساپورت کردن دیتا بیس هست.فکر میکنم گشتن و پیدا کردن یه همچین هاستی خودش یه پروژه ی طولانی مدته.به هر حال من هیچ وقت هاست مجانی پیشنهاد نمیکنم چون ادمین هاست هر وقت که دلش بخواد میتونه هاست شما رو پاک کنه و شما هم دستت به هیچ جا بند نیست.ولی اگر تصمیمت رو گرفتی و هاستت رو پیدا کردی باید بگم که همه ی امکانات پولی رو میشه مجانی بدست آورد
فکر میکنم parsehgig.com بد نباشه... البته من هنوز تستش نکردم.
اول از توجهتون بی نهایت متشکرم فکر نمی کردم کسی توجه کنهپرشین گیگ فقط html ساپورت میکنه.هیچ دیتا بیسی رو پشتیبانی نمیکنه
مخلصیم
ولی من از حرفاتون هیچی سر در نیاوردم من وقتی می خواستم وبلاگ درست کنم این چیزا لازم نبود و خیلی راحت می شد وبلاگو درست کرد من اصلانمی دونم html دیتا بیس هاست و... یعنی چی اگه یک لطف بکنیدو توضیح گام به گام برای یک مبتدی رو واسم بنویسید یا اگه فایل pdf شو دارید یا اگه فرومی در مورد این موضوع هست کمکم کنید که شدیدا بهش احتیاج دارم از بلگفا خسته شدم لطفا اگه نمی تونید کمکم کنید بگید که من هر روز منتظر نباشم
با تشکر
سلام
بهتره شما یه سر به ورد پرس بزنید.اونجا میتونید یک وبلاگ با امکانات بی نظیر ایجاد کنید
مخلصیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)