تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: سوال در مورد ساخت install

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سوال در مورد ساخت install

مدتی هست که دارم یکسری برنامه کاربردی رو فارسی میکنم و به همین جهت نیاز مبرم به یک برنامهinstall ساز دارم که بشه با اون فایلهای فارسی شده رو جایگزین فایلهای انگلیسی کرد. اگر واضحتر بگم این میشه که برنامه اینیستال ساز ما بتونه فایل فارسی شده رو بجای فایل انگلیسی اون نرم افزار قرار بده و فایل انگلیسی رو پاک کنه ! قبلا یکسری برنامه که به همین شیوه فارسی میشدن رو دیدم ولی راستش بلد نیستم که این کار رو انجام بدم. مشکل از اونجا ناشی میشه که install ما باید پوشه Program Files رو در هر درایو که بود پیدا کنه ! بطور مثال بعضی ها ویندوز رو در درایو D نصب میکنن و بعضی در C پس باید برنامه قادر باشه که پوشه Program Files رو در هر داریوی که بود پیدا کنه و بعد هم پوشه خود اون برنامه رو و بعد فایل فارسی شده رو جایگزین فایل اصلی برنامه کنه. حالا با توجه به گفتهای من از میان دوستان مهندس فروم کسی میتونه یک برنامه ساده و خوش دست جهت اینکار معرفی کنه ؟ البته روش کار مهمتر هست پس لطف کنید و بگید چطور اینکار رو انجام بدم ... با تشکر .
    در ضمن برنامه InstallShield هست ولی کار با اون برای تازه کارایی چون من کمی مشکله ...
    کسی با برنامه Wise Install Master کار کرده ؟

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من. خودم 2 تا برنامه معرفی‌ کردم در انجمن معرفی‌ نرم افزار که حجم زیادی نداره و کار باهاش هم آسان هست ،البته اگه کار قوی می‌خواهید خوب همونطور که میدونین install sheild از همه بهتر هست و رو دست نداره ولی‌ باز من چند تائی‌ نام میبرم.
    Advanced Installer Pro 3.1.1

InstallBuilder 2.6.1

ArInstall v2.1

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedvahedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بر استفاده از install shield تاکيد مي کنم. مخصوصا نسخه هاي professionalش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •