سلام
چطوری میشه بدون استفاده از هیچ برنامه جانبی و برنامه های فارسی ساز، صفحه کلید فارسی رو توی ویندوز Xp تصحیح کرد؟
منظورم از تصحیح اینه که خودم تعیین کنم در هنگام تایپ اگه فلان کلید رو زدم، فلان کاراکتر رو چاپ کنه.![]()
سلام
چطوری میشه بدون استفاده از هیچ برنامه جانبی و برنامه های فارسی ساز، صفحه کلید فارسی رو توی ویندوز Xp تصحیح کرد؟
منظورم از تصحیح اینه که خودم تعیین کنم در هنگام تایپ اگه فلان کلید رو زدم، فلان کاراکتر رو چاپ کنه.![]()
ویندوز xp servis pack 2 کارت رو راه میندازه چون خودش یه برنامه برای این کار داره
شما که جواب رو دادی، لطف کن و بگو که کجا باید برم؟ توی کدوم منو؟ ....![]()
با سلام
sub جان بفرما این هم نرم افزار مورد نظر
توضیحات:
لینک دانلود:(غیر مستقیم)
حجم:
616 کیلوبایت
اگرچه مایکروسافت از ویندوز 2000 به بعد زبان فارسی را به مجموعه زبان های تحت پشتیبانی خود افزود. اما مشکلی که هنوز وجود دارد عدم تطابق صفحه کلید استاندارد فارسی با کلید های تعریف شده توسط مایکروسافت است، به عنوان مثال جای حروف پ، ژ، در صفحه کلید استاندارد فارسی با آنچه در ویندوز است، فرق میکند. TrayLayout نام برنامه کوچکی است که در هنگام اجرا در حافظه موقت مقیم میشود و علاوه بر نمایش تاریخ هجری شمسی جای حروف صفحه کلید را اصلاح میکند. علاوه بر تصحیح جای حروف این نرم افزار به شما این امکان را میدهد تا جای تک تک حروف روی صفحه کلید را مطابق میل و سلیقه خود تغییر دهید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ravi جان منتظر معرفی نرم افزار خود ویندوز هستم
من تا حالا این نوع نرم افزار رو در ویندوز ندیده بودم
لینک تصحیح شد.
Last edited by Administratot; 27-07-2007 at 17:38.
سلام
من نمی تونم دانلودش کنم. یه بار خواستم دانلود کنم تا 99 درصد رفت و پیغام خطا داد. یک بار دیگه هم خواستم دانلود کنم، به 10 درصد که رسید، پغام خطا داد.
اگه میشه توی persangig یا rapidshare آپلود کن.
.
Last edited by SuB; 27-07-2007 at 15:56.
خوب چطوری هست؟ و آیا می تونم خودم تعیین کنم که با فشرده شدن کدوم کلید، کدوم کاراکتر گذاشته بشه؟
نرم افزاری کهAdministratot معرفی کرد فقط وقتی فعال است به درد میخوره و اگه خارج بشیم همان آش و کاسه
majid_kntu جان لطفن جزئیاتش هم بگو
همه اینها برای اینکه جای "پ" و "ژ" سرجاشون باشند و همیشه دائمی باشه
مگه نه غلام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
دوست عزيز اين فايل كم حجمي كه براي شما آپلود ميكنم را دنلود و اجرا كنيد و سپس يكبار سيستم خود را restart كنيد تا تغييرات اعمال شود.نياز به كار خاصي هم نداره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بیشتر این برنامه رو می خواستم برای اینکه جای فاصله مجازی و چند علامت دبگه مثل گیومه رو تصحیح کنه. دیگه به جای پ و ژ عادت کردم.
در ضمن من ترجیح می دم که این تنظیمات موقتی باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)