تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: در انتخاب مادربورد دقت كنيد ..

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض در انتخاب مادربورد دقت كنيد ..

همانطور كه اطلاع داريد به تازگي شركت ايسوس بعضي از مدل هاي خودش را جزو موارد 45 نانو ساپورت معرفي كرده . در واقع با ظهور P35 ديگه نسل P965 كم كم جاي خودش رو به اين چيپست مي ده .

بحث اينجاس كه اگر قصد خريد داريد كمي آينده نگرانه انتخاب كنيد و حواستون به برد هاي انتخابي باشه كه حداقل بتونيد در اينده هم ازشون با وجود پردازنده هاي 45 نانو استفاده كنيد .

براي اطلاع از مادربورد هاي ايسوس مي تونيد به خود سايت ايسوس ( بخش اخبار ) يه سر بزنيد كه مادربورد هاي 45 نانو ساپورت خودش رو معرفي كرده .
    از جمله موارد پرطرفدار در ايران رو ميشه P5b - P5b Deluxe نام برد همچنين مدل P5N-e SLI .
    بقيه موارد رو مي تونيد در خود سايت ببينيد .

در مورد ساير برند ها هم احتمال بسيار زياد اين خواهد بود كه برد هاي با چيپست 680i قابليت ساپورت 45 نانو رو دارند و بايد تنها منتظر بايوس اپديت بود . براي مثال برد EVGA 680i كه من توي فرومشون ديدم كه در پاسخي رسمي گفته بودن با بايوس آپديت ميشه 45 نانو رو پشتيباني كرد .

در مورد گيگا كمي شك و ترديد هست . بهتر يكم صبر كنيد تا خبر هاي جديد تر بياد .

در مورد ساير برند ها ( من جمله Biostar كه من خودم دنبالش بودم ) فعلا خبر نديدم .

ذاتا چيپست هاي P965 - 975X - 680i - 650i مي تونن 45 نانو ساپورت باشن ..

بايد منتظر سياست توليد كنندگان برد باشيد .

آخر فروم باز zonealarm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

معمولا گیگا این کار رو نمی کنه بجای آپدیت بایوس یه revision دیگه بیرون می ده که یارو مجبور بشه

بردشو عوض بکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •