سلام بر همه وستان حرفه ای
لطف کنید یه سر آموزش برای آماتورها بزارید
مثلا ً برای گام اول : قسمتهای مختلف بلندینگ آپشن را به صورت نکته به نکته و با شرح نوع عملکرد هر منو
ممنون میشم
منتظرم
چاکر هر چی حرفه ای : حمید 3138![]()
سلام بر همه وستان حرفه ای
لطف کنید یه سر آموزش برای آماتورها بزارید
مثلا ً برای گام اول : قسمتهای مختلف بلندینگ آپشن را به صورت نکته به نکته و با شرح نوع عملکرد هر منو
ممنون میشم
منتظرم
چاکر هر چی حرفه ای : حمید 3138![]()
سلام،
ورود شما به دنياي بزرگ پي سي ورد رو تبريك ميگم.
اين براي شروع :
و اين براي ادامه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي♥♥♥کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جناب shahedi اينجا و توي اين سايت اينقدر آموزش هست كه نياز به آموزشاي سايتاي ديگه نباشه.
ممنون.
موفق باشي♥♥♥
بله ولی می تونن انتخاب کنن
آقا سعید من که نتونستم به صفحه مربوطه برم
مثل اینکه کد شما مشکل داره
ممنون میشم راهنماییم کنی
کد آقای شاهدی درست بود استفاده کردم
ممنون
حميد جان لينك ها سالمه!
من تست كردم.
سعید جان از زحمتی که کشیدی خیلی ممنونم
لطف کن و یه توضیح جانانه درباره عنوانهای لیست Mode که عنونهایی برای مثال : Muliply , Darken , ... داره بده
یه جوری که وقتی یه آموزش رو دنبال میکنم متوجه بشم که به چه دلیل از مود .... استفاده شده
با تشکر چاکره دست به سینه و وبال گردن شما
حمید![]()
خواهش ميكنم.
ببين، گزينه هاي Blending Mode براي هر لايه تعيين ميكنن كه پيكسل هاي اون لايه چه جوري با پيكسل هاي ساير لايه ها تركيب شده و واكنش نشون بدن.
مثلا در حالت normal لايه هيچ گونه واكنش خاصي نسبت پيكسل هاي لايه هاي زيرين ندارد. اما ميتوان با انتخاب وضعيت هاي ديگه شيوه ي تلفيق لايه ها و عناصر مختلف رو به دلخواه تغيير داد و جلوه هاي زيبا ساخت.
نميشه در مورد همه مد ها توضيح داد ولي كافيه چندين لايه رو ايجاد كرده و بت تغيير مد ، تغييرات حاصل رو در پنجره سند مشاهده كني.
در بعضي مواقع توي همين اموزشا لازمه كه براي اينكه جلوه و تصوير بهتر و مناسب تري به وجود بياد يكي از حالت هاي مد مورد استفاده قرار بگيره.
با كار كردن با اونا و اندوختن تجربه ميتوني خيلي بيشتر با اين مد هاي رنگي آشنا بشي.
موفق باشي ♥♥♥
آیا میشه یک نوشته را در فتوشاپ تنظیم کرد و اون رو به به برنامه ورد اکسپورت کرد
این سوال را برای این میپرسم که خواستم این کار را انجام بدم ولی نشد
اگه ممکنه راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)