تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 43

نام تاپيک: بازی رایانه ای شطرنج غیرقابل شکست ساخته شد!

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

13 بازی رایانه ای شطرنج غیرقابل شکست ساخته شد!

بازی رایانه ای شطرنج غیرقابل شکست ساخته شد!
    دانشمندان علوم رایانه مدعی شدند که برنامه رایانه ای شطرنج بازی را ساخته اند که هرگز شکست نمی خورد!

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر جاناتان شافر از دانشگاه آلبرتا گفت : پس از صرف 5/18 سال موفق به تولید این برنامه شده ام. در ساخت این برنامه رایانه ای منحصربفرد، بالغ بر 500 میلیارد میلیارد حرکت در بازی شطرنج پیش بینی شده است و بدین ترتیب می توان Chinook را تنها بازی شطرنج رایانه ای عنوان کرد که غیرقابل شکست است.(یه اسمایلی بود یارو دهنش 3 متر کش میومد الان هرچی می گردم پیدا نمی کنم فرض کنید این اینجاست)

دکتر شافر رئیس دپارتمان علوم رایانه ای دانشگاه آلبرتا افزود: من این بازی شطرنج غیرقابل شکست را طراحی و ساخته ام تا از آن در شناسایی پردازش های برتر و قابلیت های حافظه ای رایانه ها استفاده کنم و در عین حال بهترین راه را برای به کارگیری اصول اولیه هوش مصنوعی در بازی شطنرج ارایه کنم.

بر اساس گزارش زی نیوز، در این فرآیند دکتر شافر با کمک گروهی از شطرنج بازان حرفه ای راه حل های اکتشافی را در یک برنامه نرم افزاری رایانه ای قرار داده تا بدین وسیله تمامی حرکات ممکن در یک بازی شطرنج در یک جا جمع شود.

در مراحل آماده سازی این دستاورد، روزانه از 50 رایانه برای محاسبه دانش مورد نیاز حرکات بازی شطرنج در بازی Chinook استفاده شده است.
    -------------------------------------
    -------------------------------------
    بعد از 10 حرکت در شطرنج؛

تعداد حرکات ممکن 10 به توان 10 به توان 51 هست

یعنی[فکر کنم] 1 با 510 صفر جلوش.

اگر اینا تونسته باشند همچین کاری بکنند خیلی عجیبه که البته بعیده

پروفشنال ehsan_henry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ردپای عشق

پيش فرض

بالا خره یک وسیله تونستن بسازن تا مارو شکست بده نا مردها

اگه نباشه جاش خالی می مونه yashar8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

لينك دانلودي چيزي؟؟؟؟؟؟/ يا هنوز آماده نشده

تازه امكان نداره شكست نخوره؟؟؟؟ ميدوني چرا؟؟؟

يه اينجيني بود تو سايت فريتز هم بهش اشاره شده

كه مي گفتن شكست ناپذير هست؟ و با نرم افزار واسطه ي آرنا كار ميكرد

ار chessmaster9000 سه بار باخت

حالا من ميگم امكان نداره اين نرم افزار جديد بتونه 9000 را ببره

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

هیج جیز مغز انسان نمیشه
    بالاخره شکست میخوره

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

این اسمایلی رو بذار جاش

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

لينك دانلودي چيزي؟؟؟؟؟؟/ يا هنوز آماده نشده

تازه امكان نداره شكست نخوره؟؟؟؟ ميدوني چرا؟؟؟

يه اينجيني بود تو سايت فريتز هم بهش اشاره شده

كه مي گفتن شكست ناپذير هست؟ و با نرم افزار واسطه ي آرنا كار ميكرد

ار chessmaster9000 سه بار باخت

حالا من ميگم امكان نداره اين نرم افزار جديد بتونه 9000 را ببره
    متنو كه كامل خوندي ياشار خان؟
    بيش از 18 ساله دارن روش مطالعه مي كنند و مهمتر از همه اينكه طراحيش بر اساس حركات واقعي شطرنج بازها است. يه بار ديگه هم تكرار مي كنم كه براي آماده سازيش از 50 كامپيوتر در روز براي محاسبه حركات استفاده ميشده!
    منتها چيزي كه من يك كم شك دارم اينه :
    بعد از 10 حرکت در شطرنج؛

تعداد حرکات ممکن؛ 10 به توان 10 به توان 51 هست

یعنی[فکر کنم] 1 با 510 صفر جلوش.
    حالا بحث سر اين هست كه آيا كامپيوتر يا بهتر بگم سوپر كامپيوتري هست كه اين مقدار حركت رو بتونه پيش بيني كنه

هیج جیز مغز انسان نمیشه
    بالاخره شکست میخوره
    درسته مغز انسان خيلي پيچيده است اما اومدن همچين نرم افزاري موجب ميشه كه غير ممكن ها ممكن بشه.
    ببين انسان قدرت پيش بيني و حافظه خيلي بالايي نداره و نمي تونه حركات زيادي رو پيش بيني كنه.
    اصولا يك شطرنجباز براي بردن رايانه استراتژي خاصي رو در نظر مي گيره كه رايانه هاي قبلي نمي تونستند بفهمند و پيش بينيش كنند.
    حالا اگر اين نرم افزار (شايد هم سخت افزار) بتونه حركات زيادي رو پيش بيني كنه و اصلا اشتباه نكنه انسان هم نمي تونه اون رو ببره. به همين راحتي. يك كم فكر كن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه yashar8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزيز من مطالب را كامل خوندم

من 8 سال است شطرنج بازي مي كنم . و هرشب هم در سايت playchess.com در اتاق هال شطرنج ميزنم . ريتم در اونجا 2400 است با نام كار بري yashar_ pro
    اگر خوب كتاب (كارنامه قهرمان جهان گري كاسپاروف) را خونده باشي موقعي كه كاسپاروف غول شطرنج يعني deepblue را شكست داد (اين غول شطرنج در هر 3 دقيقه بيش از 3 ميليارد پوزيسيون را محاسبه ميكردو............)
    اساتيد بزرگ گفتن كه همانطوري كه كنترل اتومبيل در سرعت خيلي خيلي بالا سخت است و يك ريسك جاني براي راننده دارد.كنترل اين نرم افزار هم چنين چيزي هست.

كاسپاروف دليل شكست اين غول شطرنج (آبي ژرف )را در نداشتن حس ميداند.احساس ندارد

شما فرض كن بعد از انجام 10 حركت دربازي شطرنج چه تعداد حركت مفيد و عاقلانه و موثر وجود دارد . خب حالا خيلي زياد باشه ميشه 100 تا كه انسان با هوش خودش و تجربياتش و از همه مهمتر حسش بهترين حركت را انتخاب ميكند و به صورت كيفي فكر ميكند نه به صورت كمي
    ولي اين نرم افزار بعد از 10 حركت بايد ميليونها حركت بيخودي را هم پردازش كند.كه هيچ . حس هم ندارد و به صورت كمي مي انديشد.پس مي بيني كه محاسبه بيش از حد يك اشتباه محض است
    اگر هم بخواهد از كتابخانه اش كمك بگيرد باز چون كتابخانه اين نرم افزار تمام بازي هاي استادان هست كه جمع آوري شده. اين يك امتياز براي انسان است.
    كامپيوتر به هيچ عنوان نمي تواند نوع آوري داشته باشد

خود كاسپارف ميگويد من بازي را به بيراهه كشاندم تا نرم افزار آبي ژرف نتونه از كتابخانه اش به نحو احسن كمك بگيره

حالا هي شما بيا بگو شكست ناپذير

اين حرف منو بزودي كاسپارف و كارپف برايت اثبات مي كنن كه شكست ناپذير يعني چي؟

به نظر من قويترين برنامه شطرنج كه با زبان سطح پايين برنامه نويسي شده و داراي هوش مصنوعي فوق پيشرفته و با قابليت تجربه كردن است و از كتابخانه ي شطرنج بسيار وسيعي در هر سه حالت بازي برخوردار است( شروع بازي و وسط بازي و آخر بازي )
    و 40 درصد به صورت كيفي مي انديشد و تمام محاسبات بهينه سازي شده و نياز به محاسبه ي ميليارد ها پوزيسيون نيست.و امكانات فوق العاده اي دارد chessmaster 9000 هست

اين برنامه قوي شطرنج تا كنون بيش از 100 نرم افزار مشهور جهان را شكست داده كه فريتز هم شامل آن ميشود

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

درسته مغز انسان خيلي پيچيده است اما اومدن همچين نرم افزاري موجب ميشه كه غير ممكن ها ممكن بشه.
    ببين انسان قدرت پيش بيني و حافظه خيلي بالايي نداره و نمي تونه حركات زيادي رو پيش بيني كنه.
    اصولا يك شطرنجباز براي بردن رايانه استراتژي خاصي رو در نظر مي گيره كه رايانه هاي قبلي نمي تونستند بفهمند و پيش بينيش كنند.
    حالا اگر اين نرم افزار (شايد هم سخت افزار) بتونه حركات زيادي رو پيش بيني كنه و اصلا اشتباه نكنه انسان هم نمي تونه اون رو ببره. به همين راحتي. يك كم فكر كن!
    دوست عزیز وقتی کاسپاروف (مرسی از یاشار عزیز) این غول رو شکست داد (فقط ابر کامپیوتر ها میتونستند محاسبات این غول رو انجام بدن) شکست دادن این چیزی نسیت
    خودت داری میگی مغز انسان خیلی پیچیدس ولی با همین مغز کند شما غیر ممکن رو ممکن کردی

تجربه ثابت کرده توی هر شرایطی که باشی یک راهی هست

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

به نظر من قويترين برنامه شطرنج كه با زبان سطح پايين برنامه نويسي شده و داراي هوش مصنوعي فوق پيشرفته و با قابليت تجربه كردن است و از كتابخانه ي شطرنج بسيار وسيعي در هر سه حالت بازي برخوردار است( شروع بازي و وسط بازي و آخر بازي )
    و 40 درصد به صورت كيفي مي انديشد و تمام محاسبات بهينه سازي شده و نياز به محاسبه ي ميليارد ها پوزيسيون نيست.و امكانات فوق العاده اي دارد chessmaster 9000 هست

اين برنامه قوي شطرنج تا كنون بيش از 100 نرم افزار مشهور جهان را شكست داده كه فريتز هم شامل آن ميشود
    موافقم
    100% ولی بازم همین Chessmaster با مغز انسان ساخته شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

من هکش میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •