تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: سوال در مورد آپدیت بایوس مادربرد؟

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض سوال در مورد آپدیت بایوس مادربرد؟

سلام

من مادربدم گیگابایت مدل6Oxt-A version 1.0 هستش بایوسش رو آپدیت کردم با برنامه داخل سی دی همراه مادبرد

بعد از آپدیت مادربردم دو 3 مورد توجهم رو جلب کرد

1- با بایوس قبلی موقعی که سیستم بالا میومد نوع cpu رو که intel celero 1.2ghz هست به اضافه عمل شمردن رم و نشون دادن مقدار رم رو نشون می داد تو این بایوس جدید شل کن سفت کن درآورده یکبار که ریاستارت میکنم نشون میده دفعه بعد نه؟ یک بار که سیتم رو خاموش میکنم وبعد دوباره روشن میکنم نشون . البته من از بایوس اصلیم بک آپ گرفتم وخیالم راحته ولی نمی دونم چرا اینطوریه در ضمن تو سایتش هم نوشته بعد از آپدیت بایوس برو به بایوس سیستمت و گزینه Load optimized default رو انتخاب کن ک من هم اینکار ر وکردم. ولی نمیدونم چرا اینطوریه بجای سی پی یو ورم هارد دیسک و سی دی رام و ide رو نشون میده. خب مشکل از چیه؟

مورد بعد هم اینکه موقع بوت از فلاپی بوت می کرد که خوب رفتم اولین بوت رو برای سی دی را م بعدی رو برای هارد و سومی رو برای فلاپی گذاشتم و از دست تق تق اول فلاپی را حت شدم منتها باز اول بوت یه بوق از اسپیکر کوچیک کیس در میاد اون برای چیه ارور میده یا نه ؟چه جوری اونرو ببیندم

ممنون

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خب آپديت بايوست كه بدون مشكل انجام شده . چون اگه مشكل دار شده بود سيستمت ديگه بالا نمي اومد .

اون تك بوق اول هم بوق سلامت بايوس هست و بايد حتما اون تك بوق اول رو داشته باشي .

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام یعنی بعد ازآپدیت این بوق رو میزنه یا تو این ورژنش . راستش من که دیدم اینطوریه رفتم همون ورژن قبلش رو نصب کردم. و دیگه از بوق و شیپور خبری نیست در ضمن بایوس خودش ماله 2001 بود و بایوس جدیدش 2002 .

بازم ازت ممنونم فقط یک چیزی وقتی سیستم ریبوت میشه مقدار رم و سی پی یو رو نشون نمیده ولی وقتی شات دان میکنم و از نو سیتم روشن میشه اونا رو نشون میده این چیه طبیعیه تا حالا به این مسایل توجه نکرده بودم . جالبه . یعنی برای مادربرد شما هم همینه یا نه برا هر مادربردی فرق داره یا اینکه بعد این عوض وبدل شدن های بایوس این طوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •