تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مودم یو اس بی چی بگیرم؟

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض مودم یو اس بی چی بگیرم؟

سلام یه مودم اینترنال جنیوس دارم بیچارم کرده با یکی از کارتهای کامپیتره مشکل داره اسم کارته هم skystar هست که خب میدونید احتمالا چیه(کارت -----) وقتی کارت رسیوره روشنه نمی شه به اینترنت وصل شم تمام اسلتها امتحان کردم نشد حالا به این فکر افتادم یک مودم یو اس بی بگیرم شاید مشکلم رو حل کنه؟

شما چی پیشنهاد میکنید ؟ قیمتاش چنده؟

حالا اگر v92 که کالر آی دی رو هم ساپورت کنه خوبه؟

بعد ببینم دیگه اگر من یو اس بی بگیرم مشکلم حل میشه یعنی یو اس بی با اسلتهای pci که دیگه تداخل نداره؟ درست می گم.

مرسی

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوست عزیز پول اضافه داری میدید.من میدونم مشکل شمات چیه.شما باید تمام اسلت ها را از بالا به پایین برای هر دو کارت امتحان کنی.تمام حالات را.مطمن باش جواب میده........

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستش 5 تا اسلت هست و دوتا کارت یه چندتا حالت رو تست کردم نشد بایوس رو هم آپدیت کردم نشد خودم هم فکر میکنم مشکل نه از اسلت بلکه از پورتی که مودم استفاده مکینه است پورت 3. میخام ببرمش رو پورت 2 ولی نتونستم.

شما بلدی؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

والا دوست عزیز من هم دقیقا مشکل شما را داشتم.و 5 تا اسلات دارم.اینقدر حالات مختلف را امتحان کردم تا ترکیب درستش را پیدا کردم.مطمئن باش مشکل از هیچ چیزی نیست.........

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام امین جان

اولا ازت ممنونم که برای حل مشکلم وقت میگزاری. امیدوارم که با کامپیوترت هیچ مشکلی دیگه نداشته باشی .

بازم امتحان میکنم

فقط یک چیزی قبل از جابجا کردم مودم یا کارت ----- درایورشون رو uninstall کنم و بعد روی اسلات جدید دوباره نصب کنم. چه جوریه؟ چون دفعه قبل که این کار رو نکردم مثلا نوشته بود مودم شماره 2 . روی اسلت بعدی گذاشتم زد مودم شماره 3 برای رسیوره هم همینطور.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

والا دوست عزیز من هم دقیقا مشکل شما را داشتم.و 5 تا اسلات دارم.اینقدر حالات مختلف را امتحان کردم تا ترکیب درستش را پیدا کردم.مطمئن باش مشکل از هیچ چیزی نیست.........
    بع دیک چیز دیگه

شما هم کارت اسکای استار (----- ) داشتی که با مودم مشکل داشت ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام عزیز .بله من هم skystar2 داشتم که دقیقا با modem تداخل (conflict) داشت.دقیقا مثل شما.....

بلههههههههههههه.حتما قبلی ها را uninstall کن.........

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام عزیز .بله من هم skystar2 داشتم که دقیقا با modem تداخل (conflict) داشت.دقیقا مثل شما.....

بلههههههههههههه.حتما قبلی ها را uninstall کن.........
    سلام امین جان

دیروز نشستم تمام حالات ممکن برای گذاشتم این دوتا کارت رو حساب کردم 5*5=25 که منهای 5 تا باید بشه چون 5 تا ترکیبش 11.22.33.44.55 میشه .خب در 7هفتمین حالت اسکای استار روی اسلت 1 و مودم روی اسلت4 گذاشتم
    مشکلم حل شد. ولی بعدش گند زدم چون جای اسکای استار زیر کارت گرافیکم بود و کارت گرافیک فنش طوریه که نمی تونست به راحتی هوا رو بکشه . روی اسلتهای دیگه سعی کردم امتحان کنم. بعد از چندتا اسلت دیدم که نمیشه بیخیال شدم که ایکاش همون موقع بیخیال میشدم و. وقتی دوباره رو همون حالتی که درست شده بود گذاشتم ،دیدم که کار نمی کنه !!!! و بعد روی هر 20 تا حالت تست کردم نشد. چرا اینطوریه؟

پس معلوم شد مشکل از تداخل اسلت هاست.
    در ضمن حرف شما ثابت شد که درسته و اگر سماجت شما نبود فکر نمیکنم می شستم که همه رو تست کنم . ازت ممنونم باز الان خیالم کمی راحت شد که شاید بشه دوباره ترکیب درست رو پیدا کنم. در ضمن شما هر دفعه ویندوز عوض میکنی دیگه مشکل تداخل رو نداری که؟ یا نه هر دفعه باید اسلتها رو چک کنی؟

ولی چرا دوباره که گذاشتمشون درست کار نکرد؟:confused:

اینم شکل مربوط به اون خالتهای مختلف که مطلب بهتر جا بیفته::118:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •