تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: سوال: چگونه شش Vcd را روی یک Dvd رایت کنم؟

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض سوال: چگونه شش Vcd را روی یک Dvd رایت کنم؟

سلام دوستان.

من میخام چنین کاری رو انجام بدم.

لطفا کمک کنید که چگونه این کار رو بکنم.

مرسی.

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    همه ی وی سی ها رو dvix میکنی.هر کدوم میشه تقریبا 700 مگ.بعد همه رو رایت میکنی رو دی وی دی .البته 6 تا رو فکر نکنم جا بشه.
    مخلصیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه HR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Bandar.Abbas

پيش فرض

خوب تمام فایل هاشو کپی کن تو هاردت ...کانورت کن ... بعد هم رایت کن روی دی وی دی !

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خب مشکل من همین هست که چجوری رایت کنم روی DVD.

من با این برنامه ها امتحان کردم، ولی هرکدوم مشکلی رو که جلوش نوشتم، داشتند:
    Nero Vision - میخاست DVD رو با فرمت MPEG2 رایت کنه. بخاطر همین همه VCDها جا نمی‌شدند. اصلا هم نمی‌شد براش تعریف کرد که با کیفیت و اندازه VCD و MPEG1 بزنه.
    Ulead Video Studio - متاسفانه بعد از اینکه دکمه Burn رو می‌زدم، می‌خواست کلی طول بده و Encode بکنه. یعنی یه چیزی تو مایه‌های سه تا چهار ساعت طول می‌کشید.
    Ashampoo Burning Studio - این هم خیلی خوب بود، ولی مثل UVS می‌خواد Encode بکنه که خیلی طول می‌کشه.
    Nero Express - این هم مشکل دوتا بالاییها رو داره. ضمن اینکه منو هم نمیشه براش گذاشت.

لطفا راهنمایی‌ام کنید.

ممنون.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

شما نمی توانید مرحله Decode کردن را حذف کنید حالا هر نرم افزاری را هم انتخاب کنید فرقی نمی کند و سرعت

نهایی آن هم بستگی به سرعت سیستم شما دارد ولی حتی با قویترین سیستمها هم برای تبدیل با کیفیت یک VCD به

فرمت DivX چیزی حدود یک ساعت لازم است ( در سیستمهای معمولی این به چند ساعت می رسد ) حالا 6 تا را خودت

حساب کن.

پروفشنال afshinjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

يايد با استفاده از نرم افزار نرو در قسمت رايت دي وي دي اونا رو رايت كني

داره خودمونی میشه MEHDI_SAYAH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض کیفیت

وقتی فایل رو به dvix تبدیل کنیم کیفیت پایین میاد یا نه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

وقتی فایل رو به dvix تبدیل کنیم کیفیت پایین میاد یا نه؟؟؟؟
    اگر منظورتان تبدیل VCD به DivX است که باید بگویم خود VCD در بین فرمتها بدترین کیفیت را دارد ولی بنا به تجربه اگر با نرم افزار مناسب این کار را بکنید و به جای DivX از Xvid استفاده کنید علارغم کاهش حجم سر و شکل تصویر بهتر هم می شود ولی اگر منظورتان تبدیل DVD های باکیفیت باشد مسلما کیفیت افت می کند ولی باز اگر از نرم افزار مناسب استفاده کنید و به جای DivX و Xvid از فرمتهای H264 مانند x264 و یا Nero Digital AVC استفاده کنید نتیجه اعجاب آور خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

10

شما نمی توانید مرحله Decode کردن را حذف کنید حالا هر نرم افزاری را هم انتخاب کنید فرقی نمی کند و سرعت

نهایی آن هم بستگی به سرعت سیستم شما دارد ولی حتی با قویترین سیستمها هم برای تبدیل با کیفیت یک VCD به

فرمت DivX چیزی حدود یک ساعت لازم است ( در سیستمهای معمولی این به چند ساعت می رسد ) حالا 6 تا را خودت

حساب کن.
    سلام.
    مرسی از کمکتون.

ولی من نمی‌خوام به DivX تبدیل کنم که...! من می‌خام یکسری فایل با فرمت DAT را روی یک Video DVD بریزم.

ببینم مرحله دکود حتما نیازه؟ چون مثلا من وقتی یکسری فایل ویدیویی با کیفیت NTSC‌‌ SVCD و با استفاده از Video Studio ساختم، بعد نرو میخاست دوساعت طول بده تا دکود کنه. ولی من با Ashampoo امتحان کردم. نمی‌تونست دکود کنه پس نمی‌کرد. جالبه بعدش هم روی دستگاه پلیر، بدون هیچ مشکلی اجرا شد.

آیا این موضوع درمورد DVD هم امکانپذیره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام.
    مرسی از کمکتون.

ولی من نمی‌خوام به DivX تبدیل کنم که...! من می‌خام یکسری فایل با فرمت DAT را روی یک Video DVD بریزم.

ببینم مرحله دکود حتما نیازه؟ چون مثلا من وقتی یکسری فایل ویدیویی با کیفیت NTSC‌‌ SVCD و با استفاده از Video Studio ساختم، بعد نرو میخاست دوساعت طول بده تا دکود کنه. ولی من با Ashampoo امتحان کردم. نمی‌تونست دکود کنه پس نمی‌کرد. جالبه بعدش هم روی دستگاه پلیر، بدون هیچ مشکلی اجرا شد.

آیا این موضوع درمورد DVD هم امکانپذیره؟
    اگر می خواهید فایلهای DAT را بدون هیچ تغییر و تبدیلی روی DVD بریزید در نرو از گزینه Make Data DVD استفاده کنید

تا بدون تبدیل به همان شکل روی DVD کپی شود ولی شما در این حالت نمی توانید 6 عدد فیلم با فرمت VCD را روی یک

DVD بریزید چون هرکدام از فیلمها حداقل یک گیگابایت حجم دارند.برای همین من چنین راه حلی را پیشنهاد نمی کنم چون

هم اکنون بعضی از DVD Player ها فرمت DivX و Xvid را به خوبی پخش می کنند و شما با استفاده از این فرمتها

می توانید حجم VCD ها را به نصف کاهش دهید .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •