سلام من یه آنتی ویروس میخواستم برای گوشیم (w700 ) لطفا نگید که جاوا ویروس نداره که آنتی ویروس بخواد چون جاوا هم ویروس میافته منتها با تاثیری جزئی البته اینو از یه موبایل فروش شنیدم.
پس لطف کنید انتی ویروس برام بزارید.متشکرم
سلام من یه آنتی ویروس میخواستم برای گوشیم (w700 ) لطفا نگید که جاوا ویروس نداره که آنتی ویروس بخواد چون جاوا هم ویروس میافته منتها با تاثیری جزئی البته اینو از یه موبایل فروش شنیدم.
پس لطف کنید انتی ویروس برام بزارید.متشکرم
آخه هنوز آنتی ویریسی واسه جاوا ساخته نشده .
اونوقت تو میگی آنتی ویروس بزارید.
اگه ساخته شد چشم اونم میزاریم.
میگم نداره تو میگی بدوش.
خب از همون موبایل فروش می گرفتی هزینه اش هم هر چی میشد اینجا با هم حجساب می کردیم![]()
درسته ویروسی میشه اون هم رم گوشی و میشه با اسکن کردن با ویروس یاب توسط pc تمیزش کرد احتیاج به انتی ویروس نیست
Last edited by bineshan; 22-07-2007 at 20:09.
جدا وجود نداره پس من از همون میپرسم و بهتون میگم ولی گوشیمو وصل کرد بعد آنتی ویروس استفاده کرد بهشم گفتم که با آنتی ویروس کامپیوترم میتونم این کارو بکنم گفت نه شاید داشت بازارشو داغ میکرد ولی فکر نکنم حالا شما مطمئنید که با آنتی ویروس کامپیوتر هم میشه؟
اون ویروسی که دوستان اشاره کردن که می گیره و با آنتی ویروس Pc میشه پاکش کرد هیچ ربطی به گوشی نداره و هیچ کاری هم نمی کنه
دلیل اینکه ویروس کامپیوتر به گوشی انتقال پیدا میکنه اینه که یه درایو براش میسازه و هر بلایی که قراره سر همه درایو ها بیاد سر اون درایو هم میاد
در ضمن مسعود جان اون خط آخر پستت رو بلد نیودی اینجوری نوشتی یا سانسورش کردی ؟
امروز رفتم از یه موبایل فروش دیگه سوال کردم گفت جاوا به طور اختصاصی آنتی ویروس نداره با آنتی ویروس کامپیوتر هم میشه تا حدودی ویروس کشی کرد واسه همینم از اون مغازه دار قبلی آنتی ویروس نخریدم که حسابشم گردن کسی نیفته!!!!![]()
کف دست مو نداره
باور کنید...
قفل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)