تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: سامسونگ هم وارد گود مبارزه شد!

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض سامسونگ هم وارد گود مبارزه شد!

شركت‭ ‬سامسونگ‭ ‬به‭ ‬طور‭ ‬رسمي‭ ‬آخرين‭ ‬مدل‭ ‬از‭ ‬نسل‭ ‬3G‭ ‬تلفن هاي‭ ‬همراه‭ ‬مجهز‭ ‬به‭ ‬دوربين‭ ‬قدرتمند‭ ‬‮٥‬‭ ‬مگا‭ ‬پيكسلي‭ ‬را‭ ‬معرفي‭ ‬كرد‮.‬
    طبق‭ ‬گفته هاي‭ ‬مقامات‭ ‬شركت،‭ ‬امكانات‭ ‬اين‭ ‬مدل‭ ‬بلوتوث‭ ‬v2.0‭ ‬پشتيباني‭ ‬از‭ ‬USB2.0‭ ‬و‭ ‬يك‭ ‬شكاف‭ ‬microSD‭ ‬صفحه‭ ‬نمايش‭ ‬‮«٣/٢‬‭ ‬TFT‭ ‬با‭ ‬دقت‭ ‬‮٠٤٢*٠٢٣‬‭ ‬پيكسل‭ ‬است‮.‬
    دوربين‭ ‬‮٥‬‭ ‬مگاپيكسلي‭ ‬كه‭ ‬نقطه‭ ‬قوت‭ ‬اين‭ ‬مدل‭ ‬است‭ ‬ديگر‭ ‬مانند‭ ‬سري‮ ‬هاي‭ ‬پيشين‭ ‬داراي‭ ‬امكان‭ ‬چرخش‭ ‬نيست‭ ‬ولي‭ ‬هنوز‭ ‬خبرهايي‭ ‬مبني‭ ‬بر‭ ‬تغييرات‭ ‬حالت‭ ‬دوربين‭ ‬به‭ ‬گوش‭ ‬مي‮ ‬رسد‮.‬
    بدون‭ ‬شك‭ ‬شركت‭ ‬سامسونگ‭ ‬علاقه اي‭ ‬به‭ ‬عقب‭ ‬افتادن‭ ‬از‭ ‬رقبا‭ ‬ندارد‭ ‬و‭ ‬با‭ ‬ارائه‭ ‬اين‭ ‬مدل‭ ‬به‭ ‬جنگ‭ ‬تلفن هاي‭ ‬همراه‭ ‬با‭ ‬دوربين‭ ‬‮٥‬‭ ‬مگاپيكسلي‭ ‬مي‮ ‬رود،‭ ‬شركت‭ ‬LG‭ ‬با‭ ‬مدل‭ ‬KG900،‭ ‬شركت‭ ‬نوكيا‭ ‬با‭ ‬مدل‭ ‬N95‭ ‬و‭ ‬سوني‭ ‬اريكسون‭ ‬به‭ ‬همراه‭ ‬K850‭ ‬در‭ ‬اين‭ ‬مبارزه‭ ‬شركت‭ ‬دارند‮.‬
    طبق‭ ‬اعلام‭ ‬سامسونگ‭ ‬G600‭ ‬با‭ ‬قيمت‭ ‬حدود‭ ‬‮٠٠٤‬‭ ‬يورو‭ ‬عرضه‭ ‬مي‮ ‬شود‮.‬
    منبع:خراسان

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

شركت‭ ‬سامسونگ‭ ‬به‭ ‬طور‭ ‬رسمي‭ ‬آخرين‭ ‬مدل‭ ‬از‭ ‬نسل‭ ‬3G‭ ‬تلفن هاي‭ ‬همراه‭ ‬مجهز‭ ‬به‭ ‬دوربين‭ ‬قدرتمند‭ ‬‮٥‬‭ ‬مگا‭ ‬پيكسلي‭ ‬را‭ ‬معرفي‭ ‬كرد‮.‬
    طبق‭ ‬گفته هاي‭ ‬مقامات‭ ‬شركت،‭ ‬امكانات‭ ‬اين‭ ‬مدل‭ ‬بلوتوث‭ ‬v2.0‭ ‬پشتيباني‭ ‬از‭ ‬USB2.0‭ ‬و‭ ‬يك‭ ‬شكاف‭ ‬microSD‭ ‬صفحه‭ ‬نمايش‭ ‬‮«٣/٢‬‭ ‬TFT‭ ‬با‭ ‬دقت‭ ‬‮٠٤٢*٠٢٣‬‭ ‬پيكسل‭ ‬است‮.‬
    دوربين‭ ‬‮٥‬‭ ‬مگاپيكسلي‭ ‬كه‭ ‬نقطه‭ ‬قوت‭ ‬اين‭ ‬مدل‭ ‬است‭ ‬ديگر‭ ‬مانند‭ ‬سري‮ ‬هاي‭ ‬پيشين‭ ‬داراي‭ ‬امكان‭ ‬چرخش‭ ‬نيست‭ ‬ولي‭ ‬هنوز‭ ‬خبرهايي‭ ‬مبني‭ ‬بر‭ ‬تغييرات‭ ‬حالت‭ ‬دوربين‭ ‬به‭ ‬گوش‭ ‬مي‮ ‬رسد‮.‬
    بدون‭ ‬شك‭ ‬شركت‭ ‬سامسونگ‭ ‬علاقه اي‭ ‬به‭ ‬عقب‭ ‬افتادن‭ ‬از‭ ‬رقبا‭ ‬ندارد‭ ‬و‭ ‬با‭ ‬ارائه‭ ‬اين‭ ‬مدل‭ ‬به‭ ‬جنگ‭ ‬تلفن هاي‭ ‬همراه‭ ‬با‭ ‬دوربين‭ ‬‮٥‬‭ ‬مگاپيكسلي‭ ‬مي‮ ‬رود،‭ ‬شركت‭ ‬LG‭ ‬با‭ ‬مدل‭ ‬KG900،‭ ‬شركت‭ ‬نوكيا‭ ‬با‭ ‬مدل‭ ‬N95‭ ‬و‭ ‬سوني‭ ‬اريكسون‭ ‬به‭ ‬همراه‭ ‬K850‭ ‬در‭ ‬اين‭ ‬مبارزه‭ ‬شركت‭ ‬دارند‮.‬
    طبق‭ ‬اعلام‭ ‬سامسونگ‭ ‬G600‭ ‬با‭ ‬قيمت‭ ‬حدود‭ ‬‮٠٠٤‬‭ ‬يورو‭ ‬عرضه‭ ‬مي‮ ‬شود‮.‬
    منبع:خراسان
    خیلی جلبه ولی باید کمی صبر کرد تا علاوه بر رزولوشن کیفت و قدرت تفکیک دوربینش بعد از اومدن به بازار مشخص بشه.

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

عزیز من گوشی های جدید رو تو کلوپ زیر مطرح کن احتیاج به زدن تاپیک خای بیشتر نیست اگه کمی جستجو میکردی میدیدی که این گوشی قبلا توسط یکی از دوستامون معرفی شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

مگه سامسونگ 10مگا يكسلي نزده بود؟
    يعني افت كرده؟

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مگه سامسونگ 10مگا يكسلي نزده بود؟
    يعني افت كرده؟
    اینجور گوشی ها بیشتر جنبه تبلیغی دارند و هیچ وقت به تولید انبوه نمی رسند
    ولی این دفعه سامسونگ با تولید انبوه این گوشی رسما به نوکیا و سونی که روی گوشیهای N95 و K850 مانور میداد اعلان جنگ داد!

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

ولی این دفعه سامسونگ با تولید انبوه این گوشی رسما به نوکیا و سونی که روی گوشیهای N95 و K850 مانور میداد اعلان جنگ داد!
    بايد ببينيم اين گوشي ميتونه حرفي براي گفتن داشته باشه يا نه!؟

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

کاملا درسته گوشی 10 مگاپیکسلی سامسونگ اصلا صادر نمیشه وفقط تو خود کره استفاده میشه
    باید منتظر موند

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

کاملا درسته گوشی 10 مگاپیکسلی سامسونگ اصلا صادر نمیشه وفقط تو خود کره استفاده میشه
    باید منتظر موند
    دوربین دیجیتال 10 مگاپیکسلی عادی سامسونگ که تعریفی نداره اگر تکنولوژی که برای گویشیش هم استفاده میکنه همون باشه و خبری از کارل زایس - کانون غیره توش نباشه بخواد 100 مگا پیکسل هم باشه فقط رزولشن بالای داره ولی خبری از کیفت نیست .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اتفاقا دوربینهای سامسونگ 100 برابر از اون کانن و سایبرشات مسخره بهتره که فقط اسم در کرده . مخصوصا گوشیای سامسونگ که اصلا دوربینشون قابل مقایسه نیست با سونی اریکسون . از بسکی که نویز داره
    اون 10 مگاپیکسلی هم تولید میشه ولی توی کره اگه خیلی دوستش داری میتونی با قیمت 850 هزار تومن بخریش توی ایران هم کار میکنه چون مسئله رجیستر تموم شد .
    اینم بگم که سامسونگ از سال 2000 اعلام جنگ کرده با گوشی v7800 که 5.2 مگاپیکسلی بود اگه اون رو هم حساب نکنیم . سامسونگ با اف 700 خیلی زود تر از همه 5 مگایی دار شد
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 23-07-2007 at 03:10.

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اومدین و نسازین... در اینکه سامسونگ قلب تکلونوژیه شکی نیست ...
    من خودم همیشه یا از اسمارت فون های سونی (990) یا از پاکت پی سی استفاده میکنم ( ایمیت ) اونم فقط به خاطر اینکه نیاز دارم ولی همیشه گفتم و میگم که عاشق سامسونگ هستم ...

البته سامسونگ تو اسمارت ها یه خورده ضعیف عمل کرده البته با F700 که همه رو دیووونه کرده ...

ولی باید گفت کیفیت عکس سونی تو کل گوشی ها بی نظیره !!! همچنین صدا ....

اما سامسونگ از لحاظ طراحی و استیل خیلی مامان گوشی تولید میکنه ولی قبول کنید که UI خوبی ارائه نکرده ...

بهترین UI رو به نظر من نوکیا داره و بس !! ( ضمن ابراز نفرت از کل گوشی های نوکیا !!!)

من شخصا نظرم اینه که سامسونگ خودش میدون مبارزه و ایجاد کرد و اصلا درست نیست بگیم که وارد گود مسابقه شد و .... .. به قول دوست خوبم : سامسونگ با F700 خودش رو تو 5 مگی ها جلو انداخت !!

در کل فقط w960 و F700

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •