من موقع نصب MSDN 2005 دچار مشکل هستم زمانی که روی Install کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته فقط بعد از چند ثانیه شروع به کپی یکسری فایل میکنه که بعد از کپی اون هم اتفاقی نمی افته مشکل کجاست
من موقع نصب MSDN 2005 دچار مشکل هستم زمانی که روی Install کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته فقط بعد از چند ثانیه شروع به کپی یکسری فایل میکنه که بعد از کپی اون هم اتفاقی نمی افته مشکل کجاست
سلام
اولاً آيا شما Visual Studio 2005 رو نصب كرديد و حالا ميخوايد MSDN 2005 رو نصب كنيد يا نه؟
ثانياً من سي دي MSDN 2005 v رو دارم. وقتي داخل درايو مي گذارم به طور AutoRun اجرا ميشه و گزينه نصب رو مي زنم و نصب شروع ميشه.
راستي يه چيز ديگه: نكنه شما سي دي Visual Studio رو داخل گذاشتيد و گزينه Install MSDN رو زديد؟ آخه سي دي MSDN خودش جدا از VS هست.
عنوان نرم افزاری که نصب کردی رو بگو.
بعضی از نسخه های msdn حتما باید به VS وصل بشن. و تا VS نباشه نصب نمی شن. این خطا رو هم شفاف اعلام می کنن.
با سلام خدمت دوستان
منم سوال درام
موقع نصب msdn وقتی گزینه Install رو می زنم خودش به طور خودکار فایلاشو تو درایو مورد نظر می ریزه
بعد چند دقیقه که سی دی اول تموم شد شروع به پاک کردن اونا می شه
لطفا راهنمایم کنید
متشکرم
من هم يه همچين مشكلي داشتم، موقع نصب، چند تا گزينه هست به نام هاي (اگه درست يادم مونده باشه) :
Complete
Minimum
Custom
كه به طور پيشفرض گزينه Complete فعال هست. به جاي اون، گزينه Custom رو انتخاب كردم درست شد. شايد مال شما هم همينطوري درست بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)