بچه ها می خواستم بدونم چه جوری میشه قاب n70 رو باز کرد ؟؟؟ اگه تصویری باشه بهتره ولی متنیم بدک نیست حالیم می شه ..
ممنون![]()
البته قبلا در کلوب مطرح کردم ولی کسی جواب نداد ... در 3 فروم دیگر هم گذاشتم بازم بی نتیجه بود ...
بچه ها می خواستم بدونم چه جوری میشه قاب n70 رو باز کرد ؟؟؟ اگه تصویری باشه بهتره ولی متنیم بدک نیست حالیم می شه ..
ممنون![]()
البته قبلا در کلوب مطرح کردم ولی کسی جواب نداد ... در 3 فروم دیگر هم گذاشتم بازم بی نتیجه بود ...
Last edited by e.khafan!; 21-07-2007 at 17:50.
احتمالا اینجا هم بی نتیجه میمونه ..........
بهتره خودت یه جوری ور بری بازش کنی ..............
درسته چون باز كردن قاب رو بايد خود شخص بلد باشه و از طريق متني نميشه آموزش داد
از اون جايي هم كه قاب n70 كمي پيچيده هست و از تيكه هاي زيادي تشكيل شده اين احتمال رو ميدم كه با مشكل مواجه شي
بهتره بدي به مغازه ها برات اين كار رو بكنن
آیا با N 72 فرق داره ؟
اون لينكي كه programer عزيز گذاشتن مشكلت رو حل ميكنه. من هم قبلا از همين فايل آموزش تصويري قاب گوشيمو عوض كردم. ولي به نظرم هيچ قابي مثل قاب اصلي گوشي به گوشي نمياد!
از همگی ممنونم .
programer جان دستت درد نکنه با اینکه حجمش زیاده ولی بد جوری بهش نیاز دارم ... پس دان می کنم
__________________________________________________ ________
من قابشو نمی خوام عوض کنم key pad قاب یک خراشیدگی بد داره فق اونو عوض می کنم !ولي به نظرم هيچ قابي مثل قاب اصلي گوشي به گوشي نمياد!
Last edited by e.khafan!; 22-07-2007 at 10:36.
بالاخره تونستم بازش کنم ... بازم ممنون ...![]()
![]()
![]()
![]()
عزیز دل اگر قاب ان70 تیکه های زیادی داره پس قاب 3250 ...........
n70 سه تیکه کلی داره که برای تعویضش نیاز به کمی حوصله و یک کارت تلفن داره خوشبختانه قاب پیچ نداره و به راحتی عوض میشه بازم میگم قاب اصلی یه چیز دیگست...........![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)