با سلام
من می خواستم از شما دوستان عزیز راهنمایی بگیرم می خوام برنامه نویسی رو شروع کنم از کجا شروع کنم ( یعنی از کدام برنامه ) یکی به من گفت از بیسیک بعد c بعدش ویژال C و غیره نظر شما چیه؟
با سلام
من می خواستم از شما دوستان عزیز راهنمایی بگیرم می خوام برنامه نویسی رو شروع کنم از کجا شروع کنم ( یعنی از کدام برنامه ) یکی به من گفت از بیسیک بعد c بعدش ویژال C و غیره نظر شما چیه؟
سلام دوست من اين انجمن قابليت جستجو داره مي توني قبل از زدن تاپيك به جستجو بپردازي-nامين تاپيكي است كه در اين مورد زده مي شه.
mofi جون اسم اون تایپیک رو بگو من برم ببینم
سلام
هر کاری میخواهی بکن فقطکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک آموزشگاه نرو
دو تا میتوانی کتاب بخر و گیر بیاور و بخوان
سه دنبال ورژن های قدیمی و مرده 300 سال پیش نرو! که اخرش هر چیزی که یاد بگیری هم به هیچ دردی نخورد! مثل پاسکال و نسخه های تحت DOS و... نسخه تحت ویندوز و آن هم اخرین نسخه، آخرین ویرایش!
Last edited by _H2_; 24-07-2007 at 17:21.
خوب این حالا شد یه چیزی
ممنون
دوست عزیز شما اشتباه منو تکرار نکن و به حرف بعضی از دوستان (دشمنان) گوش نده
اصلا سراغ زبان هایی مثل پاسکال یا C نرو که من یک سال فقط وقتمو حروم کردم.
از من میشنوی زبان های آینده دار در حال حاضر (البته به نظر من ) زبان های جاوا و مجوعه زبان های زیر مجموعه فریم ورک یا همون دات نت هستند.
حالا اینجا خودت باید تصمیم مهمی بگیری که بهتره اول به خاطرش یه مقدار تحقیق کنی .
البته مقایسه جاوا و دات نت بنا به دلایلی صحیح نیست ولی مختصر بگویم یاد گیری جاوا کمی سخت و طولانی تره ولی قابلیت های بیشتری داره البته تو سطح خیلی حرفه ای.
به هر حال سعی کن قبل از هر تصمیمی در باره این دو کمی تحقیق کنی که کار سختی هم نیست.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)