secure عزیز. من روی حرفم هستم . اما این رو باید بگم که کار اصلی نت این چیزی هست که شما بیان کردین . و موردی که من اشاره کردم شاید جز فلسفه ایجاد نت قرار نگیره اما قطعا اگه نیاز یبه دسترسی از خارج به یک شبکه محلی یا معتبر نبد ( در اینترنت ) هرگز nat server هم به وجود نمیامد .
اما حالا که داری قشنگ توضیح میدی من به یه سبک دیگه جمله شمار و بیان میکنم که شاید برای افرادی که اطلاعات شبکه بالایی ندارند قابل فهم تر باشه .
در حالت کلی nat server یک سروری هستش که یه اینتر فیس به private lan و یک اینتر فیس به public lan مه همون اینترنت خودمونه داره . در این حالت برای کلاینت هامون یه ادرس private ست میکنیم مثلا از رنج 192.168.90.x ....حالا باید dns و defult gateway کلاینت هایمورد نظر ip کارت شبکه private مربوط به nat سرور باشه .
تو این حالت وقتی کلاینت ها میخوان به یه ip در اینترنت وصل شن درخواست رو به یک کارت شبکه private یک nat سرور که این درخواست شامل ip فرستنده و گیرنده و پورت tcp و udp در صورت تعریف هستش .
که اکثرا فک کنم اگه tcp باشه باید 80 باشه .
اما از اونجایی که این nat یک کم مثل ics شده !!!! باید بگم یه فرق های کوچولویی با هم دارن از جمله :
nat قابلیت کار در محیطی که dhcp و domain باشه رو داره اما ics نوچ .
nat از طریق rras امکان پذیره اما ics دیال اپ لن .
nat بر روی سرور 2003 . 2000 قابل تعریفه اما ics از se به بالا ..
در nat از basic firewall خود nat استفاده میشه اما در ics آز icf استفاده میشه .
.