ميخواستم ببينم هركي توي بازي فراري داره به من كمك كنه چون من همون فراري كه نصب ميكنم نميدونم چجوري بيارمش تو بازي![]()
ميخواستم ببينم هركي توي بازي فراري داره به من كمك كنه چون من همون فراري كه نصب ميكنم نميدونم چجوري بيارمش تو بازي![]()
فراري؟؟؟تو موست وانتد؟مطمئني؟!!برا ما هم بزار
يه سايت اپلود خوب معرفي كنيد تا بزارم
سایت زیر :
Freeshare.us
آقا من اين بازي رو خيلي وقته بازي ميكنم
تمام مراحله اولش رو رد كردم بجز سه تا كه ا.ون سه تا هم يه مرحله هايي هستن كه تنهايي بايد برم و ماشينه ديگه اي هم نيست و كنترلش خيلي سخته همش ليز ميخوره جريانش چيه
يه چيز ديگه اينكه يه جاهايي تو شهر كه دارم ميرم يه دفعه پليسها ميفتن دنبالم و من فرار ميكنم ازدستشون آخر كاري ميكنم كه همشون رو گم ميشن ميخوام بدونم چه سودي داره اين گم گور كردنه پليسها آيا باعث ميشه من برم مرحله بعد چي ميشه كلا
اصلا من جريانه اين بازي رو درست حسابي نميدونم چيه يكي بياد بگه چيه اين بازي جريانش ؟
اون مراحلی که می گی باید لیز بخوری اسمشdraft هست . باید یه کاری بکنی سر پیچ ها تا ماشینت حدود نود درجه بچرخه و حسابی صدای لاستیکاشو درآری ! البته باید مواظب باشی به در و دیوار نخوری که هر چی امتیاز تو اون پیچ گرفته به باد فنا می رود !
پلیس ها هم وقتی دنبالت می افتن که خلاف ملاف بکنیو این گم و گور کردنشون فقط به خاطر اینه که یا جریمه نپردازی یا ماشینو نخوابونن ! یه چیز جالبی که موست داره اینه که اگه از چراغ قرمز رد شی پلیس کاری بهت نداره !
جریان مفتی داره ! ندونی بهتره![]()
READ ME شو بخون نوشته ! خود فراری جزو ماشینا نمی یاد یعنی عکسشو نمی بینی . به جای یه ماشینه دیگه می آد . تو READ ME نوشته چه ماشینی .
اون اونجا كه ميگي اسمش درافت هست چي مهمه يعني سرعت مهم نيست فقط بايد نود درجه بچرخم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)