سلام
اول می خوام معذرت بخوام که بازم تایپیک اضافه کردم.
1)می دونستید که n95 چهار مدل داره و هر مدل با بقیه فرق می کنه ؟...
1_فنلاندی که اصل شرکت نوکیاست و در فنلاند تولید می شه .
2_orange ticket که ساخت کشور uk یا united kingdom یا انگلستان .
3_TM متا سفانه اطلاعات زیادی ندارم .
4_آخرین مدل هم مال چین هست به لازم به ذکر هست که بگم این هم دو مدل داره.
2)-حالا به قسمت مشکلش می رسیم که این ها با هم چه فرق های دارن :
اولیش که معلومه خود شرکت نوکیا می زنه .
دومیش مال شرکت orange ticket هست و شما می تونین با بیست الی سی تومان اختلاف اون رو بدست بیارین این مدل با توجه به مقایسه هایی که با مدل فنلاندی n73 کردم تعداد لینک های خیلی بیشتری که مخصوص دانلود از اون می باشه و علاوه بر این سایت هادارای :
_video center
_photo graphy
_barcode reader
video center : در اینجا من می خوام به همه ی شایعه ها خاتمه بدم و بگم که n95 می تونه ماهواره یا همون شبکه های تلویزیون خارج از کشور رو بگیره ... من تونستم با استفاده از شبکه های پیش زمینه ای که خود گوشی داره فایل های خبری و برنامه های یکی از شبکه های تلویزیونی رو دانلود کنم.
photo graphy : این برنامه مخصوص شرکت orange هست که تا حدودی به صورت اشانتیون و یک ویژگی اضافه برای گوشی های خودش گذاشته.
barcode reader : با این برنامه با استفاده از لنز کوشی شما می توانید بارکد وسایل و لوازم مورد احتیاج خود را بخوانید و از صحت آن اطمینان پیدا کنید .
حالا به ویژگی های اینتر نتی آن می رسیم . در آن شما می توانید به موارد زیر دسترسی داشته باشید:
Orange GPRS WAP
Orange Internet
Orange Java
Orange MMS
_ متاسفانه اطلاعات بیشتری د مورد مدل TM ندارم.
_اینجا باید یاد آوری کنم که مدل چینی با دو شکل در بازارهای ایران ظاهر شده ات که با صفحه ی لمسی و قابلیت بر خورداری از دو سیم کارت و دیگری (فکر کنم) فقط با کمی تفاوت در شکل ظاهری که دو کلید میانبر در آن حذف شده است.
3)-باطری : نمی دونم به نظر شما 20 عکس با کیفیت 5 مگاپیکسل و یک فیلم کمتر از 30 ثانیه بابیشتر از 12 ساعت stand by میزان شارژ کمی است !!!!!
در آخر می تونم فقط به ویژگی های جدید n95 به نسبت گوشی n73 و ویژگی های برتر اون اشاره کنم:
صفحه ی نمایش 16 میلیون رنگی با رزولیشن خیلی بالا که واقعا انسان لذت میبره.
کیفیت صوتی بالا که خیلی صداها با کیفیت شنیده می شه.
امکان دوباره تنظیم کردن music library با توجه به موزیک هایی که جدید گرفته اید و در آن وجود ندارد.(این امکان در n73 وجود ندارد)
و در آخر سرعت بالا اینترنت که خیلی بیشتر از n73 است.
این نکته هم یاد آور می شم که GPS این گوشی در پایتخت کشور عزیزمون کار کرده و شما فقط نیاز با یک اینترنت وایرلس نیاز دارید.
امید وارم که فقط تایپیک اضافه نکرده باشم و اطلاعات فوق بدردتان بخورد.
خواهش می کنم به سوالات زیر فقط کسانی که N95 دارن جواب بدهند .
1)-آیا گوشی شما برنامه های بارکد ریدر رو داره و آیا برنامه فو تو گرافی رو داره ؟ (کسانی که گوشی فنلاندی دارن جواب بدهند)