تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: غیر فعال کردن قابلیت پرینت , save as فایل pdf بروی شبکه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض غیر فعال کردن قابلیت پرینت , save as فایل pdf بروی شبکه

برروی چند تا کامپیوتر را که با هم شبکه هستند ( windows 2000) یک سری فایل pdf قرار دارم
    حالا می خوام این فایل ها فقط قابل خواندن باشن یعنی هر کی به این فایل ها بروی شبکه دسترسی داشته باشه نتونه از pdf ها پرینت بگیره یا ان ها را save as یا copy بکنه

یعنی فقط در حد خوندن دسترسی داشته باشه

تا انجایی که من می دونم توسط خود نرم افزار pdf میشه قابلیت پرینت کردن را غیر فعال کردن اما برای اینکه کسی نتونه فایل های pdf را کپی یا save as بکنه بروی شبکه چیکار باید بکنم
    Last edited by reza12100; 19-07-2007 at 16:57.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما تو شبکه پایین ترین سطح دسترسی رو هم که بدید Read Only بازمیتونن کپی کنن .فکر نکنم از راه اعمال محدودیت در شبکه بتونید ین کار رو بکنید راه حل های نرم افزاری که توسط Adobe Acrobat Professional ارایه شده فکر کنم مناسب تر باشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

شما تو شبکه پایین ترین سطح دسترسی رو هم که بدید Read Only بازمیتونن کپی کنن .فکر نکنم از راه اعمال محدودیت در شبکه بتونید ین کار رو بکنید راه حل های نرم افزاری که توسط Adobe Acrobat Professional ارایه شده فکر کنم مناسب تر باشه.
    اگر در این مورد اطاعات بیشتری داری ، یا منبع انگلیسی یا فارسی ممنون میشم کمک کنی

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

براي پرينت و save as ميشه كاري كرد ولي براي كپي...

بهتره از روش هاي امنيتي ديگه اي استفاده كنيد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

براي پرينت و save as ميشه كاري كرد ولي براي كپي...

بهتره از روش هاي امنيتي ديگه اي استفاده كنيد.
    برای غیر فعال کردن print & save as اگر راهنمایی کنی ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای غیر فعال کردن print & save as اگر راهنمایی کنی ممنون میشم
    از اونجایی که 2000 نصبه نمیتونی از ntfs پرمیژن استفاده کنی . ولی میتونی از طریق share permision به کاربرات یه محدودیت تعریف شده بدی .
    نمیدونم ایا قابلیت پرینت رو هم میشه با share permision گرفت یا نه ولی یه نوع پرمیژن حساب میشه و مفیده .

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

Nomber1 جان میشه بگی چرا 2000 ntfs ساپورت نمیکنه؟ حالا خوبه اصلا ntfs مخفف NT file system هستش. برادر من اینقدر مردم رو سر کار نذار، خوبیت نداره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

Nomber1 جان میشه بگی چرا 2000 ntfs ساپورت نمیکنه؟ حالا خوبه اصلا ntfs مخفف NT file system هستش. برادر من اینقدر مردم رو سر کار نذار، خوبیت نداره.
    حرف شما درسته .
    من با مشکلی 2 سال پیش برخورد کردم که بعدا بعد کلی کشمکش اساتید ارجمند یه فروم دیگه !!! به این نتیجه رسیدیم که بعضی از 2000 ها این امکان رو نداره . حالا برا اینکه بدونی جریان از چه قرار بوده که نگی چرا سر کار میزاری میگم جریان چی بوده :

تو امدادخوردرو سایپا تهران یه domain خیلی بزرگ راه اندازی شده بود و همه 2000 بودن .

اما :
    نمیشد که ntfs پرمیژن تعریف کرد همه کار ها از جمله تبدیل fat به ntfs و تیک اخر simple file sharing و راه های دیگه همه انجام و تست شد . اما چیزی به اسم security tab در properties یک فولدر دیده نمیشد ..
    خوب بعد 4 صفحه بحث با بعضی اساتید و بعضی اساتید حقیقی بیرون از net نتیجه ای که گرفتیم این بود بعضی از 2000 ها جواب نمیده .
    خوب همونجور که میدونی یه نکته حتما نباید در کتای یا سایتی ذکر شده باشه . خیلی از مسائل همیجوری پیش میاد .
    اما به راستی نظر شما در مورد این مشکل چیه ؟ ایا شما و سایرین موافقین که 2000 ها فرق دارن ؟ یا اینکه میگی احتمالا اون یکی فرق داشته ؟ یا چیزه دیگه ؟

هیچ وقت نگو سر کار میزارم . درست نیست .

یا علی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حرف شما درسته .
    من با مشکلی 2 سال پیش برخورد کردم که بعدا بعد کلی کشمکش اساتید ارجمند یه فروم دیگه !!! به این نتیجه رسیدیم که بعضی از 2000 ها این امکان رو نداره . حالا برا اینکه بدونی جریان از چه قرار بوده که نگی چرا سر کار میزاری میگم جریان چی بوده :

تو امدادخوردرو سایپا تهران یه domain خیلی بزرگ راه اندازی شده بود و همه 2000 بودن .

اما :
    نمیشد که ntfs پرمیژن تعریف کرد همه کار ها از جمله تبدیل fat به ntfs و تیک اخر simple file sharing و راه های دیگه همه انجام و تست شد . اما چیزی به اسم security tab در properties یک فولدر دیده نمیشد ..
    خوب بعد 4 صفحه بحث با بعضی اساتید و بعضی اساتید حقیقی بیرون از net نتیجه ای که گرفتیم این بود بعضی از 2000 ها جواب نمیده .
    خوب همونجور که میدونی یه نکته حتما نباید در کتای یا سایتی ذکر شده باشه . خیلی از مسائل همیجوری پیش میاد .
    اما به راستی نظر شما در مورد این مشکل چیه ؟ ایا شما و سایرین موافقین که 2000 ها فرق دارن ؟ یا اینکه میگی احتمالا اون یکی فرق داشته ؟ یا چیزه دیگه ؟

یا علی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حرف شما درسته .

اما :

یا علی

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •