تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: كشف يك نقطه آسيب پذيری مهم در اینترنت اکسپلورر

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

8 كشف يك نقطه آسيب پذيری مهم در اینترنت اکسپلورر

كارشناسان امنیتی از كشف یك حفره خطرناك در مرورگر مشهور اینترنت اکسپلورر (Internet Explorer) خبر می دهند كه با استفاده از آن، سایت ها و صفحات مخرب در وب می توانند URL واقعی خود را مخفی كرده، یك URL معمولی و به ظاهر امن را در نوار آدرس این مرورگر نمایش دهند.

بنا به گزارش Panda Software، این مسئله ریسك امنیتی شدیدی را در پی خواهد داشت، بویژه از آن جهت كه كاربران با مشاهده URL عادی صفحات ناامن، به مخرب بودن آنها مشكوك نشده و براحتی هدف حملات نامحسوس مجرمان اینترنتی قرار می گیرند.

نقص امنیتی اخیر IE به علت بروز اشكالی در فراخوان تابع document.open() ایجاد می گردد و می تواند برای تغییر عبارت های نمایش داده شده در نوار آدرس این نرم افزار مورد استفاده خرابكاران اینترنتی قرار گیرد.

از آنجا كه هنوز اصلاحیه رسمی از سوی مایكروسافت برای ترمیم این حفره مهم ارائه نشده است به كلیه كاربران اینترنت توصیه می شود كه پس از اتمام جستجو در وب سایت ها و یا صفحاتی كه از امنیت كامل آنها مطمئن نیستند، مرورگر IE خود را كاملاً بسته و برای جستجویی دیگر، مجدداً آن را از ابتدا اجرا كنند.
    winbeta.net

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

این چیزا دیگه طبیعی شده
    من پیش بینی می کنم این اینترنت اکسپلورر حتما تا چند وقته دیگه به زباله دان اینترنت خواهد رفت باوجود مرورگرهای باحالی مثل اپرا ، فایر و ... دیگه این یارو چی می گه من نمی دونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •