سلام
نخسته
برنامه اي معرفي كنيد كه بشه روي يك سي دي تصويري رمز گذاشت يا لا اقل قفلش كنه كه رايت نشه و از اين الكي ها نباشه كه با نرو باز بشه
ممنون
سلام
نخسته
برنامه اي معرفي كنيد كه بشه روي يك سي دي تصويري رمز گذاشت يا لا اقل قفلش كنه كه رايت نشه و از اين الكي ها نباشه كه با نرو باز بشه
ممنون
valizadeh جان اگر منظورت فیلم هست که رمز دار بشه و با vcd هم پخش بشه فکر میکنم امکان نداره
اگر میخای فقط با کامپیوتر باز بشه و فقط خودت با رمز بتونی اونو ببینی میتونی از برنامه Steganos Safe استفاده کنیکه برای هر جور فیلم یا نرم افزار قفل میذاره ولی اگر کسی پسورد سی دی بدونه میتونه اونو روی کامپیوتر کپی کنه
اگر می خای روی سی دی قفل بذاری که رایت نشه باید بری به تاپیک مربوط به خودش
بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:mrgreen:
سلام دوست عزيز
من برنامه CryptCD3 را دانلود كردم مربوط به رمز گذاري هست
حالا اگر كسي رمزش رو داشت مي تونه از روش رايت كنه؟
اگر آره يه برنامه بگيد كه علاوه بر رمز گذاشتن يه قفل توپ هم براي سي دي بزاره يعني رمز يراي خواندن سي دي و يه قفل هم براي همون سي دي كه رايت نشه
منظورمو مي دونيد كه
با تشكر
valizadeh جان من اون برنامرو که گفتی ندارم اگر لینک دانلودشو بدی میتونم امتحان کنم ببینم چطوری هست
برای قفل گذاری روی سی دی هم که گفتم برو به تاپیک مربوطه
تا حالا 17 صفحه در این مورد بحث شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:mrgreen:
سلام
دوست عزيز من اين برنامه رو از همين جا دانلود كردم حتما توي تاپيكي هست من در خواست كردم يه برنامه رمز گذاري روي سيدي بعد لينكشو بهم دادن ولي تو يه تاپيكي هست بگردي پيدا ميشه
اين برنامه كه شما مي گيد آيا اگر رمز رو داشته باشيد مي شه از روش رايت كرد؟
با تشكر
valizadeh عزیز .
با نرم افزار Crypt CD میشه روی سی دی قفل گذاشت . در ضمن رایت هم میشه . ولی با خود قفل رایت میشه . ولی تضمینی میگم که هیچکس نمیتونه از قفل این برنامه رد شه . ( مگه اینکه آخرت کرک باشه )
سلام دوستان
اين برنامه رو اجرا كردم رمز هم گذاشتم وقتي ميخوام رايتش كنم اين پيغام رو ميده:
the device you selected to burn was not recognized as burner.aborting
حالا چه خاكي تو سرم بريزم؟
ممنون مي شم اگر زودتر جوابشو بديد
ایول ! بهتر از این ؟ رایت هم نمیشه !!!
حالا بگو با چه نرم افزاری داری رایت میکنی ؟
با برنامه Clone CD امتحان کن ببین چی میشه .
اگه با Clone CD هم نشد با ALCOHOL_120% امتحان کن . اگه این نشه دیگه نمیشه ! :mrgreen:
سلام دوست عزيز
ممنون ولي مگر با خود اين برنامه نمي شه رايت كرد؟
من با خود اين برنامه مي خواستم رايت كنم كه نشد منظور شما از اين حرف اينه كه از Imageآن نيز با نرو يا كلون سي دي رايت كنم؟
اگر آره من مي خوام يه فايل تصويري(ويديو) را رايت كنم پس بايد Imageرا رايت كنم كه داخل درايو cذخيره شده؟
ممنون مي شم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)