تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: کنسرت استاد لطفی

  1. #1
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    پست ها
    123

    پيش فرض کنسرت استاد لطفی

    سلام دوستان!
    با توجه به کنسرتی که اخیرا استاد بزرگ موسیقی سنتی ایران و نوازده برجسته تار و سه تار محمد رضا لطفی برگزار کرده،دیدم بد نیست دوستانی که تونستن قسمت هایی از کنسرت ایشون رو با کیفیت قابل استفاده ضبط کنن برای استفاده بقیه اینجا بزارن.
    همچنین هر نظر یا توضیحی درباره این برنامه دارن ارائه کنن.

    یا حق!

  2. #2
    حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah
    پست ها
    10,356

    پيش فرض

    من داداشم از اینجا ( کرمانشاه )
    بلند شد رفت
    ولی ظبط نکرده چیزی

  3. #3
    آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here
    پست ها
    5,772

    پيش فرض

    من داداشم از اینجا ( کرمانشاه )
    بلند شد رفت
    ولی ظبط نکرده چیزی
    خب چطور بوده. حیف شد که من نرفتم. این فرصتها کم پیش میاد.

  4. #4
    آخر فروم باز mohammad99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا
    پست ها
    2,977

    پيش فرض

    من داداشم از اینجا ( کرمانشاه
    طبق اماری که من دارم داداش ایشون ارادت خاصی به استاد لطفی دارن

  5. #5
    اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Farokhzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    پست ها
    279

    پيش فرض

    من اجرای پنجشنبه شب رو به نیاوران رفتم ولی بیش از این انتظار داشتم.
    به نظر من استاد لطفی فقط میخواست با اجرای انواع سازها به بقیه یه چیزهایی رو ثابت کنه و یه جور کل کل بود متاسفانه. و ای کاش کمتر به خواندن آواز بپردازه ولی از بداهه نوازی استاد واقعا لذت بردم

  6. #6
    آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here
    پست ها
    5,772

    پيش فرض

    من اجرای پنجشنبه شب رو به نیاوران رفتم ولی بیش از این انتظار داشتم.
    به نظر من استاد لطفی فقط میخواست با اجرای انواع سازها به بقیه یه چیزهایی رو ثابت کنه و یه جور کل کل بود متاسفانه. و ای کاش کمتر به خواندن آواز بپردازه ولی از بداهه نوازی استاد واقعا لذت بردم
    من از آوازش هم خوشم میاد. درسته که صدای حرفه ای نداره ولی یه حالت درویشانه ای داره که به دل میشینه.

  7. #7
    حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah
    پست ها
    10,356

    پيش فرض

    طبق اماری که من دارم داداش ایشون ارادت خاصی به استاد لطفی دارن
    شما لطف داری محمد جان
    آره یه زمانی با داییم میرفتن کلاسش

  8. #8
    اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Farokhzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    پست ها
    279

    پيش فرض لطفی و" اجق وجق" واره هایی که بر او رفت !

    گاه نوشت " حسین علیشاپور " درباره موسیقی ایران
    این مساله که شرایط برگزاری کنسرت " محمدرضا لطفی " ، به سویی پیش نرفت که انتظار مخاطبان را ، اعم از عام و خاص ، برآورده سازد امری مشخص است . لطفی در این کنسرت به هردلیل ، آن چیزی را که بوده است و می گوید را به نمایش نگذارد تا سیل انتقادات مکتوب و غیرمکتوب را به سوی خویش روانه سازد . اما باید دید که آیا هجمه عمده این نقدها ( بخوانید ایرادها و غرزدن ها ) به سود کلیت موسیقی ماست و آیا اصلا دردی را از موسیقی ما درمان خواهد کرد و یا راهکاری را ارائه خواهد داد؟


    آن چه که بالشخصه در جراید، سایت ها و وبلاگ ها از پسآمد این کنسرت دیدم ، سیلی از ایرادهای " زرد " و " سبز " و بعضا از سوی کسانی بود که عمده شان بینش سابقه دار و یا عمقی ای در خصوص موسیقی و مولفه های وابسته به آن نداشتند که متاسفانه در این راه تعدادی از پیشکسوتان نیز با این جمع همآوا شدند .البته درست که لطفی در کنسرت اخیر ، بیش از آن که به ارائه اندوخته ها و دستاوردهای " اصلی" خود بپردازد ، جنگواره ای از نوازندگی و خوانندگی را به منصه اجرا نهاد ، کمانچه متوسط ، آواز ضعیف ، شعرخوانی بد ، دف نوازی بدون هدف و البته تار و سه تار نوازی لطفی وار حاصل این سه شب اجرا بود . اما آن چه که شاید از قلم و نظر بسیاری از منتقدان حوزه موسیقی غافل مانده است ، جسارت و خواسته بی بدیل و الگوآفرین لطفی در آمدن به میانه بود ، مساله ای که بسیاری از پیشکسوتان نقاد کنسرت ، خود در سالیان اخیر از آن پروا داشته اند . روندی که طی این روزها در مورد لطفی دیده شد ، بیش از آن که حاوی انصاف در نقد باشد ، نشان از بینش " تخریبی " دوستان نقاد داشت . لطفی نیز همانند هر موسیقی دان دیگر دورانی دارد که خاصه پرداختن به حوزه ای دیگر در موسیقی است ..... اما این که لطفی را ویران کنند ، دریغ است.

  9. #9
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    پست ها
    123

    پيش فرض

    سلام دوستان!
    من هم مطالب ضد و نقیضی درباره این کنسرت شنیدم.البته حدود 15 دقیقه از کمانچه نوازی ایشان که با گوشی ضبط شده از طرف یکی از آشنایان که با کنسرت رفته بود به دستم رسید که صدا فوق العاده ضعیف است و کاربرد آنچنانی برای آپلود ندارد.کسی که این رو ضبط کرده بوده خودش کمانچه کار میکنه و از کنسرت راضی بوده.
    به نظر شخصی خودم که از اکثر آواز هایی که استاد در کاست هایش خوانده خوشم میاید ،تصور میکنم استاد به نیاز و تمایل ایرانی ها به آواز و جایگاه ویژه آن در موسیقی ایرانی توجه میکنه و از آن بعنوان یک مکمل و به اندازه ای محدود در حد چاشنی استفاده میکنه بخصوص برای عوام که آواز برای اونها خیلی بیشتر مهمه(هر چند شاید عوام به این کیفیت صدا چندان دلبسته نباشند ولی من که خیلی با اون حس و حالش حال میکنم بخصوص گریه بید که فوق العاده است)

    در باره کمانچه نوازی ایشون به نظر من حال و هوا و لطافت و اصالت خاصی داره که در نوار خموشانه هم پیش از این شنیده بودیم و به نظر من خیلی دلنشین است و برای من که واقعا جذاب بود و دوست دارم باز هم بشنوم.البته یک قرابتی با کمانچه نوازی مازندرانی هم احساس میکنم در آن وجود داشته باشه.
    راستی فکر کنم دوستان بدونن که کلهر که کمانچه کش مقتدر و فوق العاده ای هست کمانچه رو پیش استاد لطفی هم کار کرده و به نظرم درباره نواختن کمانچه در چنین کنسرتی نمیشه به ایشان خرده گرفت.

    همانطور که بیشتر مردم پیش ازمانی که زنده یاد استاد تجویدی در نواری که در سالهای پایانی عمر پربرکتش منتشر کرد نمیدونستند که ایشان سه تار را تا این حد شمرده و با مضراب هایی زلال و متاثر از زنده یاد استاد ابولحسن صبا مینوازد.
    دف نوازی ایشان را در این کنسرت نشنیدم ولی در یک نوار ویدوئویی دیده بودم ....و فکر کنم ایشون ابعاد مختلف فکری و احساسی خود را با این برنامه نشان داد و شاید از عطش سالها انتظار برای ارتباط با مردم سرزمین و وطن مادری سرچشمه بگیرد و خواسته هر آنجه در دل داشته اینگونه بیان کند.
    ای کاش رفته بودم.....
    Last edited by sina sinaie; 22-07-2007 at 17:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •