تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: روشن نشدن مانیتور

پروفشنال sokote mordab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض روشن نشدن مانیتور

سلام
    نمی دونم چی شد وقتی کامپیوتر را روشن می کنم سیستم روشن میشه نه بوق ممتد بزنه کا قعطه کامپیتور شل باشه ولی چرا چراغ مانیتور همانطور که سیستم خاموش خاموش روشن میشه فکر کردم از کارت گرافیک هم یک کارت گرافیک دیگه روی سیتم گذاشتم بازم همینطور کارت گرافیک هم روی سیستم دیگه تست کردم جواب داد گفتم شاید از مانیتور به سیستم دیگه وصل کردم مانیتور جواب داد به نظر شما مشکل چیست
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

سلام
    نمی دونم چی شد وقتی کامپیوتر را روشن می کنم سیستم روشن میشه نه بوق ممتد بزنه کا قعطه کامپیتور شل باشه ولی چرا چراغ مانیتور همانطور که سیستم خاموش خاموش روشن میشه فکر کردم از کارت گرافیک هم یک کارت گرافیک دیگه روی سیتم گذاشتم بازم همینطور کارت گرافیک هم روی سیستم دیگه تست کردم جواب داد گفتم شاید از مانیتور به سیستم دیگه وصل کردم مانیتور جواب داد به نظر شما مشکل چیست
    ممنون
    دوست عزیز سوکت و کابل رابط مانیتور که به کارت گرافیک نصب میشه رو چک کن . اگه مشکلی نداشه با توجه به چک کردن تمام قسمتها که با کامپیوتر دیگه ای چک کردی , مشکل از مانیتور هست که به احتمال زیاد مشکل از ( های ولتاژ ) یا ( آی سی سئویچ ) هست که اگه گارانتی داره برای تعمیر ببرش نمایندگی . موفق باشی

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

مانیتور به سیستم دیگه وصل کردم راحت جواب داد

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شايد مشكل از رم كامپيوترت باشه...جاي رم رو عوض كن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

مانیتور به سیستم دیگه وصل کردم راحت جواب داد

دوست عزیز با شرایطی که گفتی مشکل از سوکتی است که کارت گرافیک رو اون جا میزنی . این قسمت رو چک کن اگه از اونجا هم نبود پس

مادربرد مشکل قطعه داره و در صورت امکان باید تعمیر یا تعویض بشه . در ضمن برق محل رو چك كن چون مانيتور در لحظه روشن شدن شدت

جریان زیادی میکشه . اگه میتونی با یه اهمتر ولتاژ پریز برق رو چک کن در بعضی محله ها برق افت ولتاژ داره حتی تا 180 ولت هم پائین میاد .

موفق باشی
    Last edited by ahsanx; 19-07-2007 at 05:04.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    ممنون
    اگه مانيتور ديگري داري، به سيستم وصل كن و ببين روشن ميشه يا نه!
    ولي به احتمال زياد اشكال از مانيتور نيست و از سيستم هست. يه تعميركار سخت افزار مي تونه به راحتي مشكل رو حل كنه، ولي توي خونه بدون داشتن قطعات يدكي كافي، به سختي ميشه مشخص كرد كدوم قطعه مشكل داره،

مي تونيد داخل سيستم رو نگاه كنيد و از محكم بودن تمام اتصالات، كابل ها و قطعات مطمئن بشيد. اگه اخيراٌ دستكاري خاصي توي سخت افزارها يا توي Setup سيستم كرديد بگيد. راستي اگه مشكل از CMOS Setup باشه كافيه باطري مادربرد رو در بياريد و چند لحظه بعد دو باره جا بزنيد تا مشكل حل شه.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

خیلی ممنون از تمامی دوستان
    همه کار های که گفته بودید و به ذهن خودم می رسید انجام داد جواب نداد
    اخر کاری که به ذهنم رسید این بود که هارد کامپیوترش را در اوردم گذاشتم روی سیستم خودم ویندوزش را عوض کردم بعد گذاشتم روی سیستمش خدا را شکر تصویر نشون داد و خوشبختان مشکل سخت افزاری نداشت من تا دیدم درست شد سریع دو تا برنامه براش نصب کردم بهش دادم چون واقعا خیلی اعصابم را خراب کردم و هم خیلی وقتم را گرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •