تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: کمک خیلی فوری از تمامی اساتید و افرادی که اطلاعاتی دارند <<<==============

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

5 کمک خیلی فوری از تمامی اساتید و افرادی که اطلاعاتی دارند <<<==============

با لام به تمامی دوستان آقا من یه مشکلی دارم و تا فردا ظهر وقت دارم جون هر کسی که دوست دارین کمکم کنید من یه فیلم گرفتم و بعد اون رو به vob که همون DVD هست تبدیل کردم که حجم اون شده 2.75 GB حالا دوستم بهم گفت اگه میخای رایتش کنی که طوری باشه که تو دستگاه دی وی دی پلیر پخش بشه برو تو نرو وبا توجه به اون عکسی که گذاشتم اون کارا رو بکن و بعد فایل vob رو بریز تو اونجایی که با شماره 5 مشخص شده ولی ارور زیر داده میشه کمکم کنید برای من فرقی نداره این دی وی دی رو به چه روشی یا با چه برنامه رایت کنم من فقط میخام وقتی این دی وی دی رو تو دی وی دی پلیر میگذارن فیلم پخش بشه منظور از فیلم همون فایل vob لفطا کمک کنید

ارور:

داره خودمونی میشه mani_arian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

يعني چي كه فيلمي رو به dvd تبديل كردي؟؟درست توضيح بده..مگه قبلش چه فرمتي داشته؟..يك dvd از چند تا فايل vob تشكيل شده كه هر كدوم كمتر از 1GB حجم دارن...اشتباه تبديل كردي ديگه

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منقل شد اینجا
    شاید درایوی که nero از اووون به عنوان temp استفاده میکنه fat هستش
    و همونطور که میدونید فقط تو درایو با سیستم ntfs میتونه فایل با حجم بیش از 1 گیگ رو در خودش جا بده
    -----------------------------------------
    شاید ISO نمیتونه بسازه (که من قبلا با حجم 4 گیگ هم ISO ساختم
    شما از همون فرمت UDF که خودش پیشنهاد کرده استفاده کن

برنامه Ultra ISO گزینه خوبیه

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقا دستتون درد نکنه شما که میگین برنامه Ultra ISO گزینه خوبیه لطفا بگین من چه جوری باهاش کار کنم منظورم اینه که چطوری فیلم بهش بدم و بعد از اینکه رایت کرد تو دی وی دی پلیر پخش بشه راستی اگه از هون UDF که خودش میگه استفاده کنم تو دی وی دی پلیر پخش میشه راستی من فایلی که گرفتم به VOB تبدیل کردم ممنون میشوم کمکم کنید

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

راستی این قسمت themp ماله نیرو رو چطوری درایوش رو تغییر بدم/؟؟

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقا من حدفم اینه که این فایل بعد از رایتی روی دی وی دی خونده بشه راستی نرم افزاری نیست که این فایل من که 2 گیگ و .. هست رو به چند فایل کوچک تبدیل کنه لطفا اگه میشه کامل توضیح بدین تا خوب بفهمم و حالیم بشه مرسی

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا دستتون درد نکنه شما که میگین برنامه Ultra ISO گزینه خوبیه لطفا بگین من چه جوری باهاش کار کنم منظورم اینه که چطوری فیلم بهش بدم و بعد از اینکه رایت کرد تو دی وی دی پلیر پخش بشه راستی اگه از هون UDF که خودش میگه استفاده کنم تو دی وی دی پلیر پخش میشه راستی من فایلی که گرفتم به VOB تبدیل کردم ممنون میشوم کمکم کنید
    سلام
    به کمک این نرم افزار میتونین Video Image از فایلتون بگیرین (با فرمتهای مختلف) و حتی با خود این نرم افزار هم میتونین رایتش کنین

توجه کنید

Video Image ... نه Image ... البته اگه میخواین تو دستگاه دی وی دی پخش بشه

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب چطوری منآموزش می خام راستی در مورد سوالم که درباره UDF پرسیدم چیزی نگوفتی راستی برنامه نداری که راحت باشه و یه فایل vob بهش بدی و بعد خودش طوری رایتش کنه که تو دی وی دی پیلیر پخش بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •