میخواستم بدونم که آگه دو تا کارت گرافیک 8600gtx رو سیستم بزاری بهتره یا اینکه یه دونه 8800gts .
از دوستان خبره در این زمینه خواهش میکنم یه کمکی کنن (دوستانی که تخصصی نمیدونن لطفا نظر ندن)
میخواستم بدونم که آگه دو تا کارت گرافیک 8600gtx رو سیستم بزاری بهتره یا اینکه یه دونه 8800gts .
از دوستان خبره در این زمینه خواهش میکنم یه کمکی کنن (دوستانی که تخصصی نمیدونن لطفا نظر ندن)
از من میشنوی یه دونه 8800gts بهتره. حالا بازم انتخاب با خودت هستش.
godsmak جان دلیل من دلیل میخواهم وگرنه اونطوریکه که خوب یکیرو انتخاب میکردم .
هر دو خوب خوبا ولی کدوم (با دلیل ) بهترا
من هر چی گشتم کارت8600gtX در سایت nvidia پیدا نکردم
اما این رو ببین شاید به درد خورد
لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOSTAFANAZARY; 17-07-2007 at 16:56.
X2900 Xt از همه بهتره من یه سری تست داشتم خودم گرفته بودم اگه پیدا کردم واسط می زارم
به لینک های زیر هم یه سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت توی سرعت GPU هاشون رو می بینی البته توی سیستم SLI قدرت دوبرابر نمی شه بلکه 40 درصد قدرت دومی روی اولی میاد!!!!!!!
Last edited by Lamerdsystem; 17-07-2007 at 17:29. دليل: اضافه کردن لینک
8800GTS معلومه بهتره . بقول دوستمون که تایید هم می کنم SLI قدرت دقیقا دوبرابر نمی کنه . خیلی از بازیها و برنامه هستن که اصلا SLI رو تشخیص نمی دن یا براشون فرقی نمی کنه . بعدش دوست عزیر اصلا کارتی بنام 8600GTX وجود ندارد , فقط دو مدل داره 8600 - GT یا GTS . اصلا هر طور حساب کنی یه 8800GTS قویتره یکی از نظر تعداد ترانزیستورها که فکر کنم 2 یا 3 برای 8600 هاست . و دیگری تعداد پردازنده های گرافیکیش که 96 تا هست که 8600 که به فرض SLI هم فوقش می شه 64 تا که واقعا هم به همچین قدرتی نمی رسه .
8800GTS 320 & 640 بهترین گزینه از نظر قیمت .
اگر هم ATI Radeon HD 2900 Xt گیر آوردی کارت خوبیه فقط مصرف برق بالایی داره .
djmd جان ممنون از راهنماییتون
به نظر من Ati Radeon 2900xt رو بردار و انتخاب دوم 8800gts
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)