سلام دوستان - كسي در اين مورد اطلا عاتي داره ؟ لطفا هر كس هر اطلاعاتي داره اينجا بزاره - اگه نمونه هم بزاريد ممنون ميشم
سلام دوستان - كسي در اين مورد اطلا عاتي داره ؟ لطفا هر كس هر اطلاعاتي داره اينجا بزاره - اگه نمونه هم بزاريد ممنون ميشم
سلام
چیزی که واضح هست اینه که به جز فلش شما به یک کد نویسی دیگه هم احتیاج دارید.دو راه دارید ..میتوید با پی اچ پی اینکار رو انجام بدید.راه دیگه اینه که شماره ی مربوط به تعداد بازدیدکننده ها رو در یک فایل تکست قرار بدید و با هر بار لود شدن فلش یک دونه به اون اضافه کنید که البته خیلی عاقلانه نیست.در ادامه لینک آموزش مربوطه رو گذاشتم.بخونید واگه مشکلی بود مطرح کنید.
مخلصیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الفین تو یاهو مسنجر به این آیدی پی ام بده!
Amin_neo_2006
سلام آلفين جان - از كمكت ممنون - ولي من هر كاري كردم اين نمونه كار نكرد من نمونه آماده رو از سايتي كه داديد دانلود كردم و آپلود كردم داخل سايتم ولي همش 0000 مي زنه
اينو ببين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين لينك همون فايل counter.swf ممنون ميشم كمك كنيد
اينم آي دي منه اگه تونستي با ياهو با من در ارتباط باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به نظر میرسه که فلش شما با پی اچ پی ارتباط برقرار نکرده.ممکنه که اسکریپت نویسی رو به درستی انجام ندادید یا اینکه هاست شما از فایلهای پی اچ پی پشتیبانی نمیکنه
مخلصیم
چرا دوست من هاست من پي اچ پي ساپورت مي كنه و من سورس آماده سايت رو قرار دادم و آپلود كردم ولي كار نداد - بنظر شما اشكال از كجاشه
ببينيد من يه نمونه مثل اين سايت مي خوام ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در Heder اين سايت به مدت 10 ثانيه تمام اطلاعات رو نمايش مي ده مثل ( كاربران آنلاين - بازديد امروز - بازديد ديروز - جمع كل و آي پي ) هر كس تونست يه نمونه مثل اين رو قرار بده من باتلاش تونستم سورسشو پيدا كنم ولي فايل Php كه به اين فايل فلش ربط داره رو پيدا نكردم ممنون ميشم كمك كنيد
دوست گلم!
2 تا مشکل هست که من حدس میزنم از اونها باشه
اول اینکه در فایل تکس این متغییر نوشته نشده:count=0
دوم اینکه بر روی هاست باید پرمیشن فایل تکست رو write قرار بدید تا کار کنه
مخلصیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)