تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: چطور ميشه فهميد دليل ريستارت شدن چيه؟

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض چطور ميشه فهميد دليل ريستارت شدن چيه؟

سلام
    من سيستمم گاهي ريستارت ميشه الكي!
    چطوري ميتونم بفهمم مشكل از كجاست؟ آيا برنامه اي هست كه مثلا پاور رو تست كنه يا بگه مشكل از اونه يا نه؟
    من وسط بعضي بازيها با اين مشكل مواجهم. موقع كپي كردن از طريق Usbو يه بار هم داشتم Rar ميكردم ريستارت شد.
    ويندوز عوض كردم! پارتيشن بندي كردم! جاي رم رو عوض كردم نشد. جالب اينجاست كه موقع رندر كردن با مكس كه ايتنقدر سنگينه هرگز چنين مشكلي پيش نيومده.
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Center Of Iran

پيش فرض

ری استارت شدن میتونه دلایل مختلفی داشته باشه.. ممکنه مشکل از گرافیکت باشه.. میتونه از فن سی پی یو باشه. وقتی سی پی یو داغ میشه و نمیتونه پردازش رو انجام بده، ریست میشه.

موقعی که کامت رو روشن میکنی وارد ستاپ شو و از اونجا درجه حرارت سی پی یو رو نگاه کن ببین چقدره؟!

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ريستارت شدن كامپيوترت واسه اينه كه پاورت به قطعاتت نمي خوره....يا ولت پاورت كمه واسه اينه كه هماهنگي با سيستمت نداره ريستارت ميكنه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ريستارت شدن كامپيوترت واسه اينه كه پاورت به قطعاتت نمي خوره....يا ولت پاورت كمه واسه اينه كه هماهنگي با سيستمت نداره ريستارت ميكنه
    از جواباتون ممنون
    اما به قطعات نميخوره يعني چي؟ پاوره ديگه. بايد چجوري باشه كه بهشون بخوره؟

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

4

منم ميدونم پاور..پاور ديگه ولي ولت پاورا رو نميگي كه با هم فرق دارن...چند وقت پيش مال خودم هم اينجوري ميشد رفتم يه پاور 200 ولت خريدم وصل كردم ديگه ريستارت الكي نميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhoda_abbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

10

[quote=TEC;1309934] میتونه از فن سی پی یو باشه. وقتی سی پی یو داغ میشه و نمیتونه پردازش رو انجام بده، ریست میشه.

مال دوستم همين ديروز اينجوري شد من گفتم برو خمير سي پي يو بگير و حالا داره راحت كار مي كنه
    Last edited by nakhoda_abbas; 15-07-2007 at 16:18.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

منم ميدونم پاور..پاور ديگه ولي ولت پاورا رو نميگي كه با هم فرق دارن...چند وقت پيش مال خودم هم اينجوري ميشد رفتم يه پاور 200 ولت خريدم وصل كردم ديگه ريستارت الكي نميشه
    ممنون از راهنماييت
    چطور ميشه ولتش رو فهميد كجاش نوشته و اگه چند بود بايد عوضش كنم و اينكه قيمت حدود چقدره؟
    [QUOTE=nakhoda_abbas;1310399]
    میتونه از فن سی پی یو باشه. وقتی سی پی یو داغ میشه و نمیتونه پردازش رو انجام بده، ریست میشه.

مال دوستم همين ديروز اينجوري شد من گفتم برو خمير سي پي يو بگير و حالا داره راحت كار مي كنه
    اينكارو كردم فايده نداشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

دوست عزیز همونطور که دوستان گفتن یکی از دلایل ری استارت از گرم شدن cpu هست وقتی که شما کار سنگینی با کامپیوتر انجام میدین مثل

رندر کردن دمای cpu بالا میره و اگه فن خراب باشه و cpu خوب خنک نشه باعث ری استارت شدن کامپیوتر میشه . دلیل دیگه ضعیف بودن پاور هست

منظور دوستمون وات پاور هست . در پاور چند ولتاژ خروجی داریم که در همه اونها ثابت هست ولی وات یا شدت جریان در پاورها فرق داره و هر چی

بالا تر باشه قدرت هم بیشتره و برای بعضی مادر بردها باید از پاور قویتر استفاده بشه در کل وقتی که توان ( وات ) پاور پایین باشه برای کارهای

سنگین کامپیوتر , ری استازت میشه . ولی همونطور که خودتون گفتین موقع میکس و یا رندر هیچ مشکلی پیش نمیاد . به نظر من در مورد بازی شما

باید کارت گرافیک و برنامه های دیگه رو چک کنی و در مورد كپي كردن از طريق Usb کابلها رو چک کن . در ضمن بد نیست کابل هارد هم چک کنی و

تنظیمات setup رو به default برگردونی . موفق باشی

Last edited by ahsanx; 16-07-2007 at 05:23.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز همونطور که دوستان گفتن یکی از دلایل ری استارت از گرم شدن cpu هست وقتی که شما کار سنگینی با کامپیوتر انجام میدین مثل

رندر کردن دمای cpu بالا میره و اگه فن خراب باشه و cpu خوب خنک نشه باعث ری استارت شدن کامپیوتر میشه . دلیل دیگه ضعیف بودن پاور هست

منظور دوستمون وات پاور هست . در پاور چند ولتاژ خروجی داریم که در همه اونها ثابت هست ولی وات یا شدت جریان در پاورها فرق داره و هر چی

بالا تر باشه قدرت هم بیشتره و برای بعضی مادر بردها باید از پاور قویتر استفاده بشه در کل وقتی که توان ( وات ) پاور پایین باشه برای کارهای

سنگین کامپیوتر , ری استازت میشه . ولی همونطور که خودتون گفتین موقع میکس و یا رندر هیچ مشکلی پیش نمیاد . به نظر من در مورد بازی شما

باید کارت گرافیک و برنامه های دیگه رو چک کنی و در مورد كپي كردن از طريق Usb کابلها رو چک کن . در ضمن بد نیست کابل هارد هم چک کنی و

تنظیمات setup رو به default برگردونی . موفق باشی

ممنون از راهنمايي جامعتون
    از كجا بدونم چه واتي براش كافيه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

احتمالات زیادی وجود داره
    که یکیش گرم شدن سی پیو هستش که اونم به علت بد کار کردن فن هستش
    و دوم به دلیل همزمان کارکدن فایر وال و ویروس سرچ یا همون ویروس گیره
    ولی بعضی ها این رو نمیدونن یه امکان دیگه هم وجود داره خیلی ریز هستش ولی میتونه هم دلیلش همین باشه
    که ربطی هم به اینترنت نداره ولی فایروال ویندوزاین خلل رو ایجاد میکنه به قولی گفتنی ساز مخالف میزنه با ویروس گیرت و موجب میشه که ریست کنی ربطی هم به متصل بودن به اینترنت نداره فایر وال ویندوزت رو افش کن ببین چی میشه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •