با عرض سلام
من یک مشکل در Movable Type دارم اون هم اینه که میشه این سیستم رو روی کامپیوتر معمولی با برنامه EasyPHP اجرا کرد من که نتونستم می خواستم بدونم آیا برنامه دیگه ای هست که بشه باهاش اجرا کرد؟
قربان شما
با تشکر![]()
با عرض سلام
من یک مشکل در Movable Type دارم اون هم اینه که میشه این سیستم رو روی کامپیوتر معمولی با برنامه EasyPHP اجرا کرد من که نتونستم می خواستم بدونم آیا برنامه دیگه ای هست که بشه باهاش اجرا کرد؟
قربان شما
با تشکر![]()
ببین این خوبه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسم اللبه الرحمن الرحيم
با سلام
نه دوست عزيز فكر مي كنم با برنامه easy php نمي توانيد موبيل تايپ را روي لوكال نصب بكنيد.
نصب ام تی روی لوکال و سرور خیلی فرق نداره.
فقط باید مفسر Perl روی لوکال نصب باشه...
Last edited by my friend; 15-07-2007 at 14:06.
شما برای نصب MT روی لوکال باید مفسر پرل رو هم داشته باشید
الان اکثر پکیج های آماده تو خودشون پرل ندارند. تنها پکیجی که من دیدم هم پرل رو داره و هم فایل های مورد نیاز برای نصب MT برنامه apache2triad هست که البته حجم بالایی داره
اون برنام خیلی خوبه
شما تو MT اگر اشتباه نکنم 8 تا فایل CGI دارید که باید مسیر مفسر perl رو در بالای هر 8 فایل وارد کنید تا بتونید MT رو نصب کنید
سلام خدمت همه دوستان و عرض تشکر![]()
ببخشید میشه برام یه مفسر Perl رو معرفی کنید که بشه با EasyPHP کارمون راه بیفته؟
قربان شما![]()
تا اونجایی که یادمه Easy PHP خودش این مفسر رو داره.
تو پوشه ای که نرم افزار نصبه برای نام فایل ها این رو سرچ کنید: Perl
easyphp توی خودش perl ندارهتا اونجایی که یادمه Easy PHP خودش این مفسر رو داره.
تو پوشه ای که نرم افزار نصبه برای نام فایل ها این رو سرچ کنید: Perl
ببیند فقط مسئله نصب perl نیست. مسئله تنظیمش با بقیه برنامه ها هم هست. وگرنه شما برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پرل رو دانلود کن ولی برای نصب MT شما به یه سری package هم احتیاج داری که نصب اون پیکیج ها هم مراحل دارهسلام خدمت همه دوستان و عرض تشکر
ببخشید میشه برام یه مفسر Perl رو معرفی کنید که بشه با EasyPHP کارمون راه بیفته؟
قربان شم
به نظر من همون apache2triad رو نصب کنی خیالت راحت تره چون همه تنظیمات از قبل انجام شده. درسته که حجمش نزدیک به 80 مگابایته ولی یه باز دانلود می کنی و همیشه استفاده میکنی
با عرض سلام خدمت همه دوستان
از همه شما تشکر می کنم امیر عباس جان میشه لینک دانلود apache2triad رو برام بزاری.
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)