ـــــــلام
عرض شود حضورتون که این گوشی P990i گوشی توپیه و از بس این گوشی حساسه یه وقتایی مشکل ساز هم هست !
جونم براتون بگه یه برنامه هست بنام Psiloc_CrystalArabic_UIQ3.sis که باهاش میشه SMS فارسی نوشت، من این برنامه رو از یکی از تاپیکها دانلودکردم و نصبش کردم؛ ظاهرا میبایست زمان نصب این برنامه تاریخ گوشی رو به نوامبر یکی دوسال قبل میبردم که متاسفانه فراموش کردم اینکارو بکنم.
بعد از نصب وقتی پیغام "لطفا گوشی را ریست کنید " رو داد قبل ازینکه اینکارو بکنم رفتم توی قسمت مسیج و توی کیبورد مجازی گزینه عربی رو هم زدم ولی کاراکتر های عربی رو بصورت مربع نشون میداد که خلاصه برنامه بهم حال نداد و تصمیم گرفتم بیخیالش بشم.
بدون ریست کردن گوشی برنامه رو آنینستالش کردم .... تا اینجا مشکلی نبود و استفاده روزمره و عالی رو میکردم، ولی شارژرم همرام نبودم و گوشی بعد از چند ساعت باطریش خالی شد و وقتی گوشی رو شارژ کردم و دوباره اونو روشن کردم متاسفانه گوشیم بالا نیومد!
باینصورت که وقتی کلید پاور رو میزنم آرم سونی اریکسون میاد و اون آلارم مخصوص رو هم میده ولی وقتی نوار پایین صفحه بجایی میرسه که باید پین کد رو بدم؛ گوشی دوباره خودبخود ریست میشه. اینکار مرتب تکرار میشه، یعنی گوشی آلارم مخصوص رو پخش میکنه و آرم سونی اریکسون هم میاد و وقتی نوار به انتها یعنی جاییکه باید پین کد رو بزنم میرسه دوباره خودبخود ریست میشه و اینکار تا یوم القیامه ادامه پیدامیکنه.![]()
باتوجه باینکه فردا صبح زود عازم سفر هستم و شدیدا به گوشی نیاز دارم و گوشی دیگری هم ندارم و جاییکه میرم ازین شهرهای درپیت!هست و جایی نیست که گوشی رو ببرم نشون بدم از دوستان خواهش میکنم که هرچه سریعتر و بدون فوت وقت زحمت بکشند و اگه راهی به ذهنشون میرسه که بدونم توی خونه گوشی رو درست کنم بمن نشون بدهند، بدبختانه سرعت اینترنتم هم ازین دیال آپهای معمولی( کارتی) هست ...
منتظر بذل لطف دوستان هستم
یاعلی مدد
.