سلام بروبچ
يه سري از اين گوشي وارد بازار شده كه ساخت چين ميباشه كه خيلي ارزون تر از قيمت واقعي دستگاه است مي خوام اين تاپيك رو به بحث و تبادل نظر به اين موضوع بپردازيم
اگه كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره حال بده و يه نظري بده![]()
![]()
a S H I L I S
سلام بروبچ
يه سري از اين گوشي وارد بازار شده كه ساخت چين ميباشه كه خيلي ارزون تر از قيمت واقعي دستگاه است مي خوام اين تاپيك رو به بحث و تبادل نظر به اين موضوع بپردازيم
اگه كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره حال بده و يه نظري بده![]()
![]()
a S H I L I S
Last edited by Ashilis; 14-07-2007 at 17:23.
این قیمت رو شما از کجا گرفتی.من پول میدم بگیر ساخت هر جا که باشه هم خیالی نیست.n95 باشه فقط
بارها در مورد این گوشی ها بحث شده
این گوشی ها اصلا مارک نوکیا نیستن و قابلیت های بسیار پایینتری دارن
معمولا اسمهایی تو مایه هایه نوکیتا نوکیلا و ............ دارن ولی از لحاظ قیافه و اسم شباهت فراوانی به محصول
اصلی دارن
Gps و دوربینش تنها 400 هزار تومنه چه طوری با این قیمت میشه یه نوکیا N95 گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوربین چیه![]()
GPS تنهاییش اینقدر.حالا دوربینش بماند.
(با اواتارت حال نمیکنم ق.. عوضش کن)![]()
این سایت برای سرگرمی خوب بود ولی اطلاعات نداشت. سایت GSM.ir یا GSMarena.com بهتر بودن و عکس هم داشتن
تو فکر بهتری برای اواتار من داری؟
در ضمن اواتار خودمه می خوام این شکلی باشه و مشکلی هم با قوانین پی سی ورلد نداره![]()
Last edited by FreeMagic; 14-07-2007 at 10:51.
سلام خدمت دوستان این N95 هیچ فرقی تویه ضاهرش نداره فقط چینیه جعبشم کوچیکتره
ورنگ گوشی و ظاهرشم فرقی نداره اسمش همون Nokia هست من یکی از دوستام وارد می کرد هر کی خواست پیغام بزاره قیمتشم حدوده 365
اگر تموم نکرده باشه !
فرقشون که فقط جعبه و ظاهر و اندازه و از این چیزا نیست حتما یه ریگی به کفششون هست که این قدر قیمتش پایینه و گر نه کسی که کاری نمی کنه که زیر پاش آب بره
حتما ارزون تر هم میشه![]()
کاملا درسته چیزی که مشخصه اینکه این گوشیها چینی هست خوب بنا براین کیفیتش قطعاتش فرق می کنه ولی در کل امکانات هموناست مثلا دوربین 5 و GPS و......
موفق باشید
درضمن این گوشیها بصورت عمده وارد ایران نمی شه و فکر نمیکنم اختلاف قیمتش بیشتر از این بشه
Last edited by mehrdad.2008; 14-07-2007 at 11:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)