تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: سوال در مورد مادر بورد و بعضی اصطلاحا اون

داره خودمونی میشه alfex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض سوال در مورد مادر بورد و بعضی اصطلاحا اون

سلام دوستان یه سوال داشتم در مورد یه سری اصطلاحات استفاده شده در مادربرد من به عنوان مثال میدونم وقتی مادر برد می خرم باید از سوکت am2 پشتیبانی کنه تا بتونم بذارمcpu am2 حالا از این بگذریم یه اصطلاحی برای پشتیبانی از گرافیک کارت هس اون چیه؟؟مثلا می گهNVIDIA nForce 430 MCP Chipset یا NVIDIA nForce430/GeForce6100 Chipset یNVIDIA nForce 570 SLI Chipset اما چه محدودیتی واسه خرید کارت گرافیک پیدا میکنیم؟؟وچه نکاتی و رعایت کنیم؟مثلا سوکت am2 من باید ازcpu am2 استفاده کنم اینجا چی؟؟یه سوال دیگه در مورد اصطلاحات استفاده شده در مادربرد یه اصطلاحی برای پشتیبانی ازرم هس اون چیه؟؟مثلا میگه 800 ما چه محدودیتی واسه خرید رم پیدا میکنیم؟؟باید رم هم باسش 800 باشه؟باسه دیگه درسته؟؟وچه نکاتی و رعایت کنیم
    مرسی از پاسخ

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

دوست عزيز شما اول بايد Cpu را مشخص كنيد بعد چيپست مادربرد را تعيين كنيد
    مثلا 570 Sli كه از Sli پشتيباني مي كند و Am2 هم ساپورت مي كند باس 800 هم همينطور
    از باسهاي بالاي 800 انتخاب كنيد اگر سيستم انرا بشناسد و بالا بيايد از توانايي هاي ان را بطور كامل نمي تواند استفاده كند
    در آخر بگم كه چيپ مادربرد است كه مي تواند تعيين كند كه مادربرد چه چيزايي را ساپورت مي كند

داره خودمونی میشه alfex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از پاسختون میدونین من داشتم سیستم واسه خودم می نوشتم که دوستم منو به شک انداخت و گفت اینا باید با هم مچ باشن و این حرفا بعد من واسم سوال پیش اومده من یه مادر برد بگیرم که am2 باشه و باسش 800 درسته دیگه؟می خوام x2 athlon بذارم!دیگه بسه اینا یا باید واسه کارت گرافیکم چک کنم یا چیزای دیگه هم هس؟

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

دوست عزيز بايد اول مشخصات چيپ را نگاه كني بعد بروي سراغ برد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بردهاي مختلف از چيپي كه در اختيار دارند استفاده مي كنند و بستگي دارد كه چقدر بتوانند از ان چيپ استفاده كنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •