تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: کمک در راه اندازی و طراحی1 سایت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض کمک در راه اندازی و طراحی1 سایت

سلام دوستان ...

من 1 دومین و هاست خریدم و هدفم راه اندازی 1 سایت شبیه مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا سایت هایی مشابه این سایت هست ...
    من در این زمینه هیچ اشنایی ندارم ....

اگر امکانش هست بصورت ساده و قدم به قدم من رو راهنمایی کنین که چکار باید بکنم ...یعنی به چی نرم افزار هایی نیاز دارم اونا رو چه طوری باید نصب کنم و چطوری ازشون استفاده کنم ..

همینطور در زمینه طراحی خود وب سلیت مثلا قالب رو چه چطوری باید طراحی کنم یا از کجا گیر بیارم و چطوری اون فالب رو در سایتم قرار بدم .

من شنیدم به 1 نرم افزاری به اسم phppunk نیاز دارم ..اگر درسته در مورد اون هم توضیح بدین .

ممنون از راهنمایی هاتون .

........

البته فکر میکنم باید در بخش طراحی وب سایت ها این تاپیک رو میزدم که اگر امکانش هست مدیران اونجا منتقلش کنن . باز ممنون .

Last edited by p30w0rld; 12-07-2007 at 15:14.

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

من اطلاعات زیادی ندارم ولی غکر کنم باید یهنرم افزارهایی را توسایتت بذاری مثلا فروم P30 از نرم افزار vBulletin Version 3.6.5 استفاده میکنه و سایت اصلیش هم از MT .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز من اصلا هدفم راه اندازی فروم نیست و فقط میخوام وب سایت رو راه اندازی کنم .

اگه میشه در مورد این برنامه Mt که گفتین 1 توضیحی بدین ... و اینکه این جور نرم افزار هارو چطوری تو سایت قرار بدم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseintdk775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    http://forum.rastgo.com

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحيم
    با سلام
    دوست عزيز mt چيزي براي راه اندازي وبلاگ است همين p30world از mt استفاده مي كنند از phpnuke استفاده نكنيد زيرا امنيت ندارد.
    براي ايجاد سايت هم از جوميلا و يا مامبو مي توانيد استفاده بكنيد.
    براي راه اندازي انجمن هم بهتر است ابتدا از انجمن هاي رايگان مثل phpbb‌ استفاده بكنيد همين انجمن p30world زماني از phpbb استفاده مي كرد و بعدا به vb ارتقاءدادند .
    اگر مي خواهيد چيزي شبيه p30world.com و يا p 3 0 d o w n l o a d درست بكنيد بهتر است از mt‌ و يا همان movabletype استفاده بكنيد در آدرس زير شما مي توانيد مطالبي و سوالات خود را درباره mt بدست آوريد :
    forum.movabletype.ir
    =====
    در راه اندازي انجمن من مي توانم كمكتان بكنم ولي با بقيه موارد زياد كار نكرده ام براي آنها هم مي توانيد از بقيه دوستان در انجمن كمك بخواهيد .

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

من به نوبه ی خودم wordpress رو به MT ترجیح می دهم .
    وبلاگ من خودش در وردپرس هستش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

وردپرس و ام تی هردو عالی هستند. ولی من هم وردپرس رو توصیه میکنم خیلی قابل انعطافه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از لطف دوستان ممنونم ...

خوب الان اگر امکان داره بهم بگین من چطوری کار با این برنامه هارو مثلا با Mt رو شروع کنم ...

از کجا دانلود کنم ...چطوری توی سایت نصبش کنم ..چطوری تنظیمش کنم و کلا هرمطلب آموزشی که در این مورد هست رو اگر برام بزارین ممنون میشم ..

فقط گفتم من هیچی بلد نیستم و اگر امکانش هست قدم به قدم بهم یاد بدین که چیکار کنم .

باز ممنون .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحيم
    با سلام
    دوست عزيز اگر پست ها را به دقت مي خوانديد من گفته بودم در آدرس زير درباره mt اطلاعات است:
    forum.movabletype.ir

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام بله الان داشتم اونجحا رو نگاه میکردم ..

و برنامه های لازم رو دارم دانلود میکنم خود MT و XAMPP رو ...تا ببینم چی میشه آموزش نصبش رو هم خوندم ...

فقط 1 مساله ای ...
    جایی نیست که این کار هارو برام بکنه ...یعنی سایت من رو راهندازی کنه اونجوری که میخوام البته با هزینه مناسب ... و بعد من فقط از سایت نگهداری کنم و مطالبم رو در اون قرار بدم ...

چون اینجوری که من حس میکنم 1 مقداری اگه خودم اینکارا رو بکنم ممکنه سایتم حرفه ای از آب در نیاد .

اگر چنین جایی وجود داره که سایت من رو طراحی کنه و کلا شسته رفته تحویل من بده بهم معرفی کنین ...

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحيم
    با سلام
    بهتر بود اين سوال را در همان انجمن مي گفتيد زيرا حتما آنجا كساني هستند كه اين كار را براي شما انجام دهند.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •