با سلام به همگي بابام يه شركت زده ميخاد يه سايت براش درست كنه بي زحمت بگييد چجوري سايت را درست كنيم پوت بديم يا همينجوري نحوه ي بروز رساني سايت چجوري تئي سايت عكس و .... بذاريم
با سلام به همگي بابام يه شركت زده ميخاد يه سايت براش درست كنه بي زحمت بگييد چجوري سايت را درست كنيم پوت بديم يا همينجوري نحوه ي بروز رساني سايت چجوري تئي سايت عكس و .... بذاريم
بابا چرا قسم میدی اوله بسم الله
شما به اینجا سر بزن از مبتدی توضیحاتی داده شده
اول سایتتون رو درست کن بعد برو دنبایه هاست و دامینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
به نظر من اگه یه سایت حرفه ای لازم دارید بهتره بدید براتون طراحی بشه
به نظر من طراحی این جور سایت ها سخت نیست چون اول تمام اطلاعات محصولات وخدمات وغیره رو میگذاری دیگه هم نیاز به آپدیت روز به روز سایت نیست برای همین طراحی اون زیاد مشکل نیست....برای طراحی هم نیاز نیست بری همه چیز رو فول بشی شروع کن به طراحی هر جا مشکل خوردی برو اون قسمت رو یاد بگیر...آخر کار یه سایت باحال داری با کلی تجربه . ...... امیدوارم موفق باشی .
بله کاملا!
هم با dream weaver و هم با فرانت پیج راحت میشه یه کاریشون کرد
فقط اگه سخنه از صفر شروع کنید یه مقدار بگردید دنباله template بعد دیگه فقط نوشته ها و عکس ها رو باید عوض کنید
همین![]()
دوستمون گفت سایتشو برای یک شرکت لازم داره نه اینکه یه سایت شخصی باشه و برای شروع کار از اون استفاده کنه. درسته که ساختن صفحات استاتیک زیاد مشکل نیست البته با استفاده از برنامه های کمکی ولی تو همین صفحات هم نکات زیادی وجود داره که روی سایت تأثیر داره. مثل حجم صفحات و ریزه کاریهای مربوط به بهینه سازی برای موتورهای جستجو. از طرف دیگه ایشون مشخص نکردند چه نوع سایتی لازم دارند و کاربرد اون چی هست تا مشخص بشه استاتیکه یا داینامیک.
درسته،
اگه استاتیک بخوان و معمولی که میشخ راحت سرهم بندیش کرد ولی اگه داینامیک بخوان! ...![]()
دست همگي درد نكنه از اين كه كمك كرديد ولي من از اين چيز هايي كه گفتيد هيچي نفهميدم چقدر پول ميگيرن سايت درست كنند
استاتيك و ديناميك چيه ميسه توضيح بديد
بستگی به کارایی های سایت داره
از صفحه ای 1000 تومن تا 100000 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)